UTVIK ?

Ferry vill vika ut sig ... vad jag vet har då jag sett honom utviken på kort - naken-i skyltfönstren på julskyltningen - av en eminent fotograf - som i o f sig inte fotograferar längre än precis bara till hus- och bloggbehov- ... men de korten kanske är preskriberade ? Vad vet jag ??? Det var då snygga kort ! Helt klart !

Och här sitter jag och läser inredningsbloggar och styleroom.se - det är hur sjukt som helst, det kallas självplågeri!!!
Jag skulle så gärna vilja - så mycket mera - men tiden och plånboken och kunskapen räcker inte till ...
Men jag läser vidare och ser hur dammråttorna och måleriskrapen och tapetlossningssjukan växer...
Hur golven som skulle behöva en omgång av en slipmaskin bara nöts ännu mer,
De stora flottfläckarna på tapeterna, hålen i väggarna, färgstänken sen husmålningen, kablar som sitter på absolut fel ställe och inte är säkrade ... Klinkerplattorna som klickar när man går på dem för de sitter löst, trappan som måste hyvlas ner och målas om , fönstren som nätt och jämt sitter igen med hjälp av lite najtråd och spik, ytterdörren skulle behöva lagas och målas på ... forts.forts.forts.forts

Nu läser jag vidare men först ska ni få en glimt av nyårsaftonen vi hade ...


Kommentarer
Postat av: Maria

Haha, jag hade en förstoring typ 50x75 på en naken Ferry i min bastu i säkert ett år efter julskyltningen... innan frun pallra sig förbi å hämta hem gubben sin ;) Inte alla som får det nöjet, med en naken Ferry i bastun SÅ länge menar jag!!

2009-01-07 @ 21:22:33
URL: http://mejan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0