Söndag kväll

Hela dagen har gått - för fort - som vanligt känns det som - fattar inte att tiden rusar så ?!

Men en rätt okej dag , med sovmorgon ( om bara inte telefonen gått varm , i morse var det jaktsugna ungdomar - men det är ju roligt att det är så !) sen kom lilla K´s bästis och skulle vara , så åkte vi ner på ladan på U-16 match där vännens stortjej skulle gästspela ( hon spelar ju i den yngre ligan i vanliga fall) De spelade bra men motståndarna hade en supermålis, så resultatet blev 3-3 trots en skottstatistik på nånstans runt  65-18 t storuman.

Sen kom Mejan och hjälpte mig stå i insläppet för A-lagsmatchen och våra ungar hjälptes åt m puckracepuckförsäljning , duktiga ungar ! 4-4 blev det i den matchen !

Jag hade ett mycket bra och givande samtal på hockeyn , med en klok människa! Glad att det finns såna, det ger hopp !
Tänkte precis i morse vad som kan bli av ungarna , man är glad om det finns kloka människor i deras närhet , som kan reagera och agera sunt och förnuftigt och som  man kan prata med !

Sen finns det människor som jag inte förstår mig på , som reagerar så att jag inte vet vad som rör sig i deras huvud, man kan inte förlåta allt , men man måste väl kunna agera vuxet och respektera sina medmänniskor !
Såna gånger förstår jag faktiskt att världen ser ut som den gör !







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0