söndagkväll

kallt idag, vaknade och det var -20 g . Men efter en skön sovmorgon så tog sig maken upp till backen , jag och tre av barnen som var hemma ( en inhyrd )Väntade en stund så det skulle bli lite mildare, kokade choklad och surrade m vännen - mycket hockeysnack nu av  ngn anledning... sen åkte vi också upp.
En kall men mycket vacker och skön dag i backen blev det , maken kokade korv så vi fikade lite och åkte några varv, lilla K är som en virvelvind.
Vänner som kom upp som vi surrade lite med men sen åkte vi hem och kröp under filten...
Paltkoma hos svåger och syster mums .

MellanK vann ju en danstävling i fredags - vilka moves han kan - värsta coolingen ! Han kom hem m en dricka som pris överlycklig, men när tryckartävlingen skulle vara så sprang han och gömde sig - ville inte dansa m en tjej fr klass sex...

Och lilla K var så glad och jag är så tacksam , att hon fick följa m bästisen på badet i går när det blev långtråkigt i backen ! De har så kul - oftast !

Jag hamnade en snabbis på sparkfesteriet i går , skulle hämta hem nån  där verkade de ha jättetrevligt - önskar att det skulle bli här igen fast vi var med på cykelfest ...

Nu blir det nog cykel sen Beck...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0