Mycket nu !

Jomen visst det är så före jul- allt vill man ju hinna !!!

Lilla K var ledsen över pepparkakehuset, tårar rann, men hon sa på en gång att vi bygger ett nytt- jag hade tänkt slippa men inga protester godtogs - och det är ju min hund så det är bara att gå med på det.
Så efter julmiddagen som intogs på hotellet igår , som för övrigt var väldigt god så brassade jag och vännen Mejan ner t Umstan till mamms.
I morse då klockan var tio över ÅTTA på morgonen parkerade vi på ICA Maxi och sen var vi på språng hela dagen, de flesta klapparna har införskaffats här på orten, lokalpatriot som jag vill vara så långt det går, men idag blev det nästan klart m allt ! 
Jag har ju då även införskaffat ett pepparkakehus som vi ska bygga ihop- ( blir nog på onsdag när mormor är här )
Sen brassade vi hem och här hemma i köket satt två pinglor som väntade på mötet vi skulle dra igång - och nu är vi igång ! Uman Puls ! 
Vi får väl se vad det blir men lite trevligt ska vi då ha ! Vi återkommer om det ! 

Och nu ska här klappas in paket, samtidgt som jag snyter och nyser-  verkar inte bättre än att det är förkylning på G - illa illa. Men vad är väl en lite förkylning - så länge jag inte har nåt värre var det nån som sa.

Imorgon håller jag tummarna för min F som ska opereras, jag har inte pratat m h#n så jag vet inte när, får försöka ringa när det går ! 

Ha det gott och krama en vän !


 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Tror det blir på förmiddagen...kram

2009-12-17 @ 07:39:34
Postat av: ÅM

spännande med Uman-Puls. För många år sedan höll jag på med spinning..riktigt kul =)

2009-12-17 @ 10:11:32
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0