semester !?

Skriver lite kort nu om vår semester, tycker det är svårt att beskriva för andra så att det låter lika bra som det varit !
Det blir bilder senare när jag laddat in dem och gått igenom dem!

Men jag säger bara , HAMAM, turkiskt bad , fick tips om det för flera år sen och nu provade vi ett äkta turkiskt bad.
KANONSKÖNT ! Börja semestern med att skrubba,bada, basta,bada, skrubba igen , massage och inpackningar över hela kroppen = fantastisk start ! Så skönt att t o m Maken blev peppad, han och barnen provade en lightvariant på hotellet !
Sen värme - varmt så att man fick intrycket att man smälte bort, på kvällen när vi gick ut och åt middag så rann det bara om oss, 31 grader även efter kl 19 på kvällen.
Bad - massor med varma sköna svalkande blöta bad både i havet men mest vid poolen!
Mat - god mat och massor med glass ...
Att få tillbringa tid med sina nära - skönt !
Hotellet var kanonfint - suveränt fint !
Lilla K prutade på engelska till sig en Jojo för 4 Lira
Storkillarna pratade engelska med turkarna så det stod härliga till
Turkarna var ett trevligt folk - jag fascineras återigen över vilken service de har när man åker till turiststäder så där, vissa säger " De lever ju av det " medans jag vill mena att det gör vi alla - alla har nån form av service i sitt yrke och sitt liv - så vi har en del att lära där ! Att inte tänka " de får ta seden dit de kommer " utan att försöka förändra sig och sitt så att det passar "gästerna "
Jag kan gärna åka tillbaks nån annan gång !

Sen att jag vaknade kl 05 första morgonen av böneutroparen som jag tyckte stod i vårt sovrum ( maken hade öppnat fönstret), att vi fick tjorva lite med storkillens plastskena för handledsbrottet
Samt att barnen blev lite tjuriga ibland p g av värmen, att bilen inte startade när vi stog hemma återigen på flygplatsen, att de inte har nån cider i Turkiet, att vågorna i havet gick lite väl höga för lilla K, det var väl en vääääärldslig sak - sånt som man kan leva med !

Idag kastades vi som sagt in i vardagen igen - rätt skönt ! (Om än lite för kallt här hemma för mig... det var nollgradigt på vissa ställen inatt när vi kom ...)
Och på samma gång väldigt omvälvande eftersom det händer mycket på vårt arbete just nu , samtidigt som skolorna börjar, älgjakten ska igång, hockeyn, föräldramöten, årsbokslut, nya rutiner och mycket mer !
Meeeen jag gillar att ha många bollar i luften !

Och återigen - ett MEGAstort tack till alla involverade; hundvakter, jobbkamrater, sällskapshundar t Sivan, jourande, sjuklingar som gjorde allt ändå ingen nämnd och ingen glömd ... som gjorde det möjligt för oss att resa ... utan er vore inget möjligt !

PÖSS på er !

Förresten Grattis Kicki till lillkillen !!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0