Söndag

Idag är det Luspenloppet skidåkare har invaderat Storuman - trevligt att det arrangeras såna här tävlingar här ! De har bara lite otur med vädret - men det får man ta ! April som det är !

Jag håller mest alla tummar för MellanK som klev upp kl 7 i morse för att ta sig med sina lagkamrater till Lycksele och spela pingis ! Jag hoppas det går bra för honom , har lite dåligt samvete att han fick åka själv - det kan ju vara nyttigt också , men ni som känner honom vet vilken virrpanna det kan vara. Men det är flera vuxna med så det  går säkert bra !
LillaK har sovit borta inatt - pyjamasparty som det var. RIngde nyss men hon längtade inte efter mamma ... Men jag längtar ...



StorK och Maken har åkt ut m saltstenar, Maken var definitivt inte lika ivrig som storK - han fullkomligt vibrerar som en stövare när han ska få åka ut i skogen eller på fisketur... Men som jag uttryckt tidigare - jag är glad att de har de här intressena !

Själv så står  jag fastlimmad vid spisen idag- ska försöka mig på lite bakning - blir inte några avancerade grejor, men lite tårtbottnar och muffins kanske- har ju som fösökt leja ut lite bakning men jag vet inte om det lyckades så jag garderar mig lite ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0