Onsdag

Före skärtorsdagen - dagen på jobbet har varit - mycket jobb men roligt ! Synd bara att det snöat så förblånat- riktigt snöoväder. Men det ska väl bli bättre hoppas jag för påskfirarna som ska till fjälls.

Just nu är det SMfinal i hockey - avgörande spännande ...

Har varit på föräldramöte om nästa år angående StorKillens årgång som ska börja sjunde klass.
Spännande värre- men jag är full i förvissning om att det går bra, att alla jobbar för att det ska bli bra.
Den stora frågan är nog hur våra politiker tänker göra med besparingarna, vad som händer i övrigt med skolvärlden ?!
Mycket ligger i luften och jag har min åsikt ganska klar, men inget jag tänker delge här, det blir såna diskussioner, och vi har ju i regel inte alltid samma åsikt så det kan jag ta i nåt annat forum- om det måste tas!?

NU är FÄRJESTAD SMVINNARE I HOCKEY !!!!
Måste bara säga att ifjol så fick jag en kram av Det här årets SMguldtränare - pratade med honom i telefon flera gånger, en redigt trevlig Värmlänning. Känns som hemma när jag hör värmländska, jag föddes ju i Kristinehamn och bodde där mina första fyra år så det kom med modersmjölken ;-)

Alltså nu ser jag vinnarbilder... varför klär killarna av sig till bar överkropp när de ska fira och skrika ?! De står på läktaren och svänger med sina vita och svarta T-shirtar -viftar med dem över skallen medans magen och revbenen luftas, Är det inte lite kallt ?! Är det nån gammal ursprunglig reflex att kläderna ska av när jag är överväldigad av segerrus ?!
Tänk om vi tjejer skulle göra likadant - kasta Tröjorna och vifta med behån och tuttarna i vädret när vi fyndar på årets rea ? Eller när vi gått ner det där extra kilot i vikt.
Då skulle det ju i o f s inte behövas så många provrum, man skulle nästan kunna prova ute i butiken.

Ja ja hård dag i morgon - hoppas vi ses på vägen till Blåkulla eller Fjällen , ni kan gärna titta in till oss så kan jag bjuda på en kopp kaffe - Säg bara "Blåkulla nästa" så får ni en kaffekopp med Mazarin !

Kommentarer
Postat av: Linda

Det är ju det som är tjusningen med sport... ;)

2009-04-08 @ 23:44:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0