Well

Det är tur att det inte är videoblogg eller webbkamera, för nu sitter jag efter skogs och styckpass i Bh och trosor framför datorn.
Har som inte tagit mig längre ! Ibland får jag en sån där konstig känsla - tänk om nån ser mig nu , om jag är som han som var tvövervakad (Amerikansk film minns inte namnet ) och direktsändes hela livet, hans fru var fejkad och kompisarna, jobbet och - allt ... tänk om ni sitter och ser mig Live , Stackars er !!!
Ska ner i duschen snart jag lovar ! Sen blir det snabb middag innan vi drar till 13 åringen - tretton år trettonde September , lite bra va ???

Det blev inte nån våldsamt stor köttlott, men alldeles lagom att ta reda på idag - lördag !
Och när jag är med och styckar så skär jag köttfärskött , jag är urkass på Älganatomin, skulle vilja få en styckkurs nån gång! Fick äran att vara med när Sune Sandin levde (Han som ägde och drev Ica innan nuvarande ICAhandlaren tog över- medans det fanns Manuell köttdisk ) och visade oss några gånger hur det går till , han var en klippa men man gör det inte så ofta - så jag glömmer mellan varven !

Just jag ! Maken har ju skjutit i dag - efter Dora andra unghunden vi har JIIPPPPIIIHOOOO ! En kalv blev det , och mellankillen var med och fick se en hel del, kon, kalven höra ståndskallet, han var bara ca 50 m bakom pappan när det small ! Dora fortsatte m kon och skällde sammalagt i ca 2 timmar - inte alls dåligt för en Dikanäsare !!!

TJOHOOOO


Kommentarer
Postat av: Lina

absolut;) o du får du kött över så är du varmt välkommen:)

2008-09-13 @ 17:30:49
Postat av: Linda

The Truman Show med Jim Carrey kanske? ;)

2008-09-13 @ 21:16:41
Postat av: ÅM

OM det nu skulle vara så att du var övervakad av tv-kameror, så har jag då inte den kanalen ;o)

2008-09-14 @ 11:39:31
URL: http://ronnvik.blogspot.com
Postat av: Stannapanna

Just Truman show heter den ja - har ni aldrig kännt så ??? Nä men tur f dig Å-M du skulle nog inte vilja se den ...

2008-09-14 @ 22:22:45
Postat av: ÅM

Jo visst har jag känt så ibland. För tänk om någon såg en när man svassar runt hemma och tror att ingen ser en.. hemska tanke!

2008-09-15 @ 11:32:38
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0