Klockan går

och det är sent - igen - MEEEEN jag är KLAR !
Jag har målat hela projektet... Det började m ett elelmentskydd, och slutade m Hela Hallen , en bänk, ett bord, ett elementskydd... ja ni ska få bildbevis, och frågar ni mig blev det bra !
Frågar ni mina barn , tja , så blev det .... ljust
Men nu är jag klar m målningen så nu är det bara pyntet kvar... tjafset som ska smycka min fina hall och det får vi se hur det blir m det ... Nån klädhängare och nån tavla , men inte så mycket - rena ytor vill jag ha !

Annars var det bytardag på isladan , och jag kom därifrån m hockeyhandskar t lilla K , inte hockeybrallor, hjälm , halsskydd och handskar som vi skulle behöva t mellankillen - det är kris , vi behöver det igår !
Måste lösa det ... måste lösa det ...

Och sen då - sur som ättika på storkillen så vi har haft diskussion - igen , jag har världens finaste ungar men vi gör alla fel ibland - värst är det när de inte fattar varför jag är sur ....ja ja ibland vill jag ha nannyjouren här så de ser hur bra de har det ;-) Om ni frågar mig ... fråga inte storkillen - inte nu i alla fall
Om ni frågat igår kväll när jag kom m en ny hockeyklubba precis den han önskat - då skulle han glatt erkänt att han har det bra - men inte nu !
Alla andra får ju , jag får aldrig , varför måsta jämt JAG , ja ni vet hur det brukar låta ...

Ja ja ny dag i morgon - nya bekymmer - nya glädjeämnen , Nu ska jag isäng och läsa om hunddressyr- än har inte läkarna sagt att jag inte tål hundar He he he

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0