Idol

Kan ju nästan säga att den här Idolsäsongen har gått mig förbi, jag hinner aldrig titta, kanske för att jag har haft trevligare saker för mig än årets idol , eller kan det ha att göra m att jag inte hittat nån storfavorit i år ?
Nåväl satt hos vännen igårkväll (mormor  -Lilla K var med mig !) och såg det omdiskuterade programmet, även om jag inte tycker att det är så stora rubriker i år som det brukar vara ...
Min reflektion !? Jag är glad att Lars åkte , han kan sjunga, men han är ingen idol, man blir inte glad , får inga rysninga, han förmedlar inte känsla tycker jag !  Anna har jag tyckt verkar bra, hon gjorde ett lite blekt intryck igår, men okej , Men jag gillade faktiskt Johan, och Kevin !

Nåväl det var det .

Idag är det snö på backen, klev upp före 07.00 för att skicka mellanK med murarn t älgskogen , pappan t mina barn är där och de ska tillbringa dagen i friska luften, kommer säkert att vara rätt blöta och kalla när de kommer hem , vädret ser ut att vara så...
MellanK hade haft skitkul i går kväll ! De hoppades på fler filmkvällar även om jag aldrig förstog om de överhuvudtaget hunnit se nån film mellan allt bus ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0