solen

kom faktiskt fram en stund i eftermiddag ! Skönt att känna hur det kan vara även om det var en mikrostund ;-(

Ser på eurovision lite så där lagomt ointresserat, jag tycker det blir så mycket med alla uttagningar och deltävlingar, jag vill ha som det var förr.... ( Det var bättre förr - hur gammal är jag inte nu då ???)
Jag menar en kalkon och kalkonklädda människor som lite fanatiskt stretar på med nånting som liknar en hönsflock.... Inte min smak i alla fall !

Passet i kväll var bra med en ledare som hade terrieregenskaper, gick på och bara körde med oss, skrek och pepp(r)ade  ... men det behövs ! Somliga var mer utsatta än andra ?! Undrar varför ? ;-))

Så blev det en smarrig smoothie efteråt, en banan, två kiwi, lite passion/mangojuice, och fil ! Supergott , tänker alltid att jag ska lägga ner lite fiberhavregryn men jag glömmer det , så det blir när det blir!
På tal om glömma så börjar jag snart vara riktigt orolig för charkvännen ! Hon glömmer och planerar efter nån egen kalender som inte överensstämmer med alla andras ?! Stackaren ! Vet inte om vi kan skylla på överansträngning eller ålder ?! Men jag gillar henne ändå !!

På tal om ålder - tänkte i morse vad tiden går, när vi fick storkillen för 12 år sen , så var det videofilmer som gällde, man spelade in hemma, man lånade mellan varandra, hyrde på butiker, samlade på Astrid Lindgrens barnfilmer, hade en , möjligen två tv-apparater hemma med 3 kanaler ,  och en video ( det var lyx när tv4 började sändas ! )
Det var en av de första tekniska saker killen lärde sig  - att starta videon !
När vi åkte upp till stugan fick vi vara glada att se de två kanaler som man fick in där, videoapparat togs dit på senare år ...

Nu när lilla tjejen växer upp så står videofilmerna i hyllan där uppe på övervåningen , dammiga och oanvända ! Lilla Kärleken har nog ingen aaaaning om hur man stoppar i ett videoband, hon kör dvd-skivor, om hon möjligen ska se film men hon föredrar helst någon av alla 14 barnkanaler som finns i tvrummet  , håller hårt i tv-dosan så inte nån ska sno den , för se på   nån av de andra två tv-apparaterna med boxar med bara 6 kanaler , det går minsann inte, ska vi någonstans i bilen så nog ska dvd-spelaren med och film ska man se , om man inte tar den bärbara datorn så att man både kan se serierna som går på tv och plugga i en film , kanske ladda hem lite film och musik om det blir tid över... ...
Eller så tar vi fram MP4spelaren och spanar in lite musikvideos ...
Åker man till stugan så följer både tvboxen, playstationet och massa filmer med .....

huuuuua va !!!!!



Kommentarer
Postat av: vicky

Jag håller me dig det var bättre för.

2008-05-21 @ 07:33:23
Postat av: Stannapanna

Vicky ; tack ! skönt att vi är flera !

2008-05-21 @ 12:06:19
Postat av: Johanna

Jo visst va det bättre förr. Jag håller med. Men mycket av detta rår vi nog för själva. Man måste ju inte ha alla prylar och alla barnkanaler;)

2008-05-21 @ 15:22:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0