Glömska är mitt andranamn

Så känns det ibland , och därför fick vi igår kväll precis innan vi la oss, springa ner, hämta en gardinstång, maken och sonen sprayade den m guldfärg.
Det ska nämligen vara kungamiddag på skolan i morgon, där varje elev valt ut en kung eller drottning som man ska klä ut sig till och hålla ett tal om "sig själv ".
I morse fick jag sätta mig och börja sy i kantbandet på manteln....
Tur att mormor köpt tyg, kantband och kungakrona i Umstan...
Guldfärg hade vi köpt på Gunnarssons som vi sprayade gardinstången med som då ska föreställa vad-den-nu-heter-staven-som-kungar-har....och sen fick sonen ta mina knästrumpor utanpå mjukisbyxor... Blir nog bra ....
Talet är inövat och uppläst ett X antal gånger för familj och vänner.

Sonen som för övrigt var ute och fiskade i lördagsmorse, kom hem med fyra jättefina fiskar i en plastpåse, jag skulle lägga upp dem lite snyggt på diskbänken, vek ner kanterna på påsen och tänkte jag skulle fota så ni skulle få se kort på firrarna, det var bara det att när jag höll fram handen m mobilen så reste en av fiskarna på sig, på sidan , precis som fisken som sitter på en bräda och sjunger, och gapade åt mig, jag bara skrek utöver mig och höll på att göra i byxorna...
Tror att sonen lärde sig att man måste ta ihjäl fisken ordentligt innan mamma får påsen



Kommentarer
Postat av: Linda

Visst är det hemskt!! Det hände mig en gång med en gädda som varit död i tio timmar!! Vi tog hem den för att väga den bara för att den var så stor... Daniel ber mig hålla i den lite löst så att den inte ska slinka ur vågen.. då helt plötsligt viker den upp sig så där och gapar efter mig. Jag bajsade inte på mig, men det var nog inte långt ifrån!!!

2008-03-17 @ 20:41:11
URL: http://linda1979.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0