Skämt

sonen tycker att jag skrattar åt mina egna skämt... det har blivit lite jobbigt, nu måste jag ju först lyssna om nån annan skrattar innan jag gör det själv, så nu tar det fem sekunder från det att jag berättat nåt roligt tills jag börjar skratta, för det är ju såroligt så jag måste skratta - även om ingen annan gör det !
Det innebär att jag måste tänka över om jag är så rolig som jag trodde jag var , eller om jag måste börja berätta mina skämt/historier och vara gravallvarlig ....

Ja ja,auktion i Stensele var det idag,tog mig dit efter jobb, lite folk och inte så mycket prylar men jag tyckte att jag fyndade ändå !
En rörstrandsskål som jag fick av en annan fyndare som ropat upp en fyndlåda, en pigtittare som ska målas- VIT , och en fåtölj som är nytillverkad ser ut så här    TULLSTA Fåtöljkostar 695 kr i butik, jag betalade 300 f två st !
Vännen skulle ha en och jag den andra , nu vill vi båda ha nytt överdrag så vi måste be nån sy det till oss... nån som känner till nån frivillig, vi har ett mönster som ska fungera!

Fick hämta släpvagn , har kört en sån ett par gånger senaste halvåret så jag börjar kunna någotsånär, men jag gillar inte backningsmomentet så vi tog en omväg för att slippa backa och bar grejorna en bit, så fick vi hjälp att binda fast prylarna så det var kanonbra !
Förmodligen kommer det att bli loppis här i närheten om några veckor, jag lovade att sprida ryktet när det blir bestämt,mycket grejor kan det bli i s f !

Nu ska här städas och sen ska jag faktiskt spinna ikväll , längesen sist !

Kommentarer
Postat av: Monica

Har inte IKEA överdrag till fotöljen??

2008-07-25 @ 10:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0