Pollykaka
Pollykaka
3 ägg2 dl socker
200 gr mörk blockchoklad
100 gr margarin
½ dl vetemjöl
1 stor påse Polly (valfri smak)
Gör så här:
Vispa ägg och socker poröst.
Smält blockchokladen och margarinet tillsammans.
Blanda allt i en bytta tillsätt mjölet och Pollypåsen.
Grädda i en bröad form i 175 grader, ca 25-30 min beroende hur kladdig man vill ha sin kakan.
Servera gärna ljummen med vaniljglass eller lätt uppvispad grädde.
Den är smarrig !!!
Ska nog prova den här oxå!
Marianne parfait
av pillanlax @ 09:39150 g Marianne godis (30 st)
2 ägg
½ dl strösocker
3 dl vispgrädde
Vispa grädden. Krossa godiset fint. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda karamellerna med äggsmeten och grädden till en jämn smet. Häll smeten i en snygg form och frys den. Ta fram för tining ca 20-30 minuter innan servering
Kommentarer
Postat av: Monica
Gulle dig... Ska prova imorgon. Idag ska jag till Sigtuna på middag. Mamma fyllde år igår.....
Postat av: StAnnapanna
Hälsa o gratta från oss i efterskott !
Postat av: Linda
Gu så schysst med pollyreceptet...blev så sugen när jag såg den! =)
Trackback