eftersnack !

Rebecka ; jodå det löser sig ! Har vi då tänkt i allafall !!! Kanske lite annorlunda och nytt men det blir spännande i alla fall !

Anna och Linda ; Ja vad ska jag säga , det är kanske så här att blogga??? Folk pratar, undrar , tycker och tror , och i det här fallet kändes det som att so what ... Jag tycker inte riktigt som ni ( de som inte gillade bilden) men tycker ni illa vara över det här så okej, jag tar bort den, för mig störde det inte , jag har mina minnen av den här personen och för mig så är det de jag lever med ,men jag får försöka förstå !
Men bilden står framme inramad hos mig ändå !

Monica; Vad roligt att höra om bebis ! Hoppas du får må bra hela tiden ut och kan njuta av graviditeten för det är ju såååå mysigt , jag skulle gärna kunna vara gravid och ha småbarn jämt men de blir ju större också ...
Jag är lite avis ... Lycka till och jag vill gärna höra hur du mår och växer , vad som händer och sker ...

Fick höra i dag i alla andra tråkigheter, att min kusin ska få en liten bebis till sommaren , en till liten bebis så roligt ! Hoppas det går bra för er !

I morgon är det skola, jobb, och jägarexamen för äldsta killen , I storuman har vi fått snö och det är så mysigt att det är vitt på backen igen !
                                              Kram på er alla !!!

                              

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej igen! Du behöver inte förklara.. jag förstår bara inte. Jag har inte sett någon bild hos dig som jag mått dåligt av! =)

2008-01-08 @ 13:03:18
URL: http://linda1979.blogg.se
Postat av: Rebecca

WOW! fått en egen plats, i ett helt nytt inlägg, i din blogg är inte helt fel haha ;) jag är överväldigad =)

2008-01-08 @ 16:23:01
URL: http://mortzell.blogg.se
Postat av: ClaytonLuann34

The students all over the world buy the research papers and <a href="http://www.exclusivepapers.com">custom essays</a> at the essay writing organization about this topic. People heard about the <a href="http://www.exclusivepapers.com">essay writing</a> from the writing service.

2012-01-23 @ 22:34:13
URL: http://www.exclusivepapers.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0