Barnspark !

Vår lilla barnspark är borta ! Nån som sett den ? Den är omärkt ( förstås) en nyare modell inte den minsta utan mitt i mellan stor, och den har varit borta ett länge tag..... Kan stå hos nån bekant men vi vet inte var ?!

Stora O får jobba i kväll igen , sen i söndagskväll är det femte kvällen som han jobbar ( förutom dagarna ) den här veckan  - vet inte vem som klagar mest , han som jobbar  eller jag som är hemma m barnen ... Men i kväll håller vi honom sällskap tror jag framför tvn i fikarummet så ser vi väl om vi får till nån mysfredag !?
Missförstå mig inte det är ju roligt med jobbet , men kanske inte  alla kvällar , tur det inte är så här jämt , och det är ju synd om stackaren som är hemma och är sjuk också !

Få se om vi tar oss till mormor / mamma  imorgon och sover över , har tänkt gå på Leos Lekland , om nu inte O måste jobba , i så fall gör vi det nån annan gång...... *suck*

Ha ha, väntar på en ny dator som bör komma när som helst, spänningen är olidlig ! Förresten när börjar så ska det låta ? Det programmet gillar jag, bättre än let´s dance !!

Men men nu ska jag läsa Hem Ljuva Hem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0