Fredag

Idag slutar hockeyskolan , de har skött sig skapligt bra ungarna tror jag ! Inga större bekymmer....
Och trevligt tror jag de haft, men storkillen sa igår kväll" I morgon får jag sova" Han längtar faktiskt hem.... det är också en liten lärpenning...
Så idag kl 12 ca ska de städa ur .... eller vi föräldrar ??? Jag tycker ungarna ska få sköta det där själva under överinseende av oss föräldrar eftersom det är de som bott och varit där, blev lite diskussion om det , att "det brukar vara vi föräldrar som torkar golvet och ungarna plockar skräp " Visst men man skulle kunna tycka att ungarna får lära sig att vi vuxna inte alltid kommer att ta reda på deras "skit" utan att man måste ta reda på det själv och en sån här gång är ju ypperlig ! Så vi får se vem som "torkar golven "   :-)

På måndag börjar lilla K på fritids.... hon längtar !
Ska bli kul , att för första gången på 12 år så är vi inom gångavstånd även för småben ! Så nu kan vi gå/cykla/sparka dit på morgnar !

Det finns 96 personer med HIV i västerbotten !



Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon :)

2008-08-08 @ 07:52:22
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: Lina

Kanske dags att lämna en kommentar nu då,, håller helt o hållet me dig om torkningen av golven:) O när de gäller HIV så är jag glad att jag inte är en av dom.....Ha en skön helg nu med de dina...:)

2008-08-08 @ 09:58:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0