Tisdag och det händer

massor överallt ....

Sonens födelsedag förlöpte lugnt med en mycket glad storkille som fick så många fina presenter och hälsningar ! Tack alla !!! Jaktradion från farmor och farfar var nog en av de bästa presenterna tror jag ...

Skvaller vid fikabordet, det händer mycket här runt omkring just nu ..Både braheter och DUMHETER !!!

Mycket prat om vargen som blev skjuten var det också, det är 241 kommentarer på den artikeln på VK.se just nu tänk att det kan väcka så mycket känslor ... Jag tycker det är bra om vargen inte breder ut sig utan är man hundägare med jagande hundar så är man glad om man slipper vargen så mycket kan jag säga !!!

Jag har startat ett nytt projekt också vid mitt köksbord, men vad det blir får ni veta senare... måste göra det färdigt innan jag åker på torsdag bara så lite stressande är det ...

Snöstorm i Storuman är det idag, så nån vår är det inte tal om trots att vi cyklade ner till Stensele för en vecka sen !

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag vill också höra skvaller.... ;)

Postat av: Emma Persson

Min åsik om vargen är att den bör finnas, men dock inte i närheten av oss människor, vargen ska bo i skogen, men hur lätt är det att säga till dem när de väl hamnat vilde i samhället? lika bra att ta ett snabbt beslut och avliva dem innan de ställer till något. Men sedan så tycker jag helt klart att man bör ha koll på varg stammarna så att det inte finns alldeles för mycket varg, för då lär vi inte ha några andra djur kvar. Så ett lämpligt antal vargar är bra. :)

2008-04-08 @ 11:21:38
URL: http://peersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0