Söndag

Hela långa dagen ! Var ju på fest igår... suget att gå fanns inte riktigt innan , var trött efter utedagen, men vi tog oss i kragen och sa att vi går en stund - Jo tjena ! Vi var nästan sist därifrån !
Trevlig fest med trevliga människor och ett glatt födelsedagsbarn ! Tack Tack Tack !

Dagen idag - ja vad säger man - dagen efter är alltid dagen efter ! På ett eller annat sätt !
Lugn förmiddag i soffan och sen - ja en liten surprise, men vad kan man säga ...
Inte mycket ...

Pizzamiddag, urk vad mätta vi blev och ändå slank det ner lite glass hos vännen ...

Äldsta sonen fick ju åka till mormor i går och bli ompysslad, sprang på stan och shoppade , skickade m honom en ganska stor slant och sa att han med mormors hjälp skulle köpa sig några par jeans och en tröja tänkte mig nåt i stil m HM, Lindex, El liknande , när han kommer hem har han shoppat upp halva JC, två par snygga Leejeans, några tröjor och nån t-shirt, slanten han hade med sig räckte inte alls, men som tur är fyller han 12 år i morgon och fick resten av mormor i födelsedagspresent  ! Tack snälla mormor, nästa gång så vet jag inte om jag törs skicka honom på shopping med dig men ni har haft trevligt under helgen förstår jag !

Dessutom var det ju friidrottstävling i dag, så han fick vara med och ta silver på stafett, de individuella grenarna var han inte nöjd med men med tanke på hur lite de tränat ( inget alls ) så gjorde de det bra som åkte överhuvudtaget ! Kul kul !

Nu är det brafilm på fyran och morgondagen ska förberedas....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0