julklappar

det är ju dax att börja se sig om efter julklappar .... och jag tycker det brukar vara rätt roligt till att börja med , men innan slutet så har man ju alltid glömt någon eller inte hittat nåt passande till någon...
Men som varje år så ska jag börja i tid ...
har börjat titta i www.driva.se efter klappar till mina arbetskamrater... vad tror ni - det är ju så svårt !

Vi har ju haft en tjejhelg hemma lilla A och jag , följdaktligen så har grabbarna i familjen haft en killhelg i Sörlidbäcken...
Och de verkar ha haft riktigt trevligt! Älgjakt och friluftsliv med trevliga jaktkamrater ! Tack för det ni som vart med !
Älg blev det ju också som sagt var ...

Det är nyttigt med en sån här helg har vi konstaterat på många vis , maken sa att killarna har lekt,busat och hittat på saker tillsammans och haft kul , de har bland annat skrivit sagor och skrattat och fnissat , jag förstår det när jag får höra vad sagorna handlar om :
Älgjägare naturligtvis , Skrik och Panik är ett par och Vilsner och Pilsner figurerade i en annan saga V o P är från Blaiken men jagar i Sörlebäcken , de sover i kojan och hittar på diverse hyss , bland annat så dricker de upp varandras spritbaserade drycker .... hmmm var får barnen allt ifrån ???

Jaja åter t arbetet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0