torsdag

och boxingdag Skönt pass är lite shaky i armarna nu kan jag säga  , torkade ju golven när jag kom hem oxå ;-)
( och ibland känner jag mig som  kompisen "charkuteristens" egen boxboll hon vill som gärna slå på mig , undrar om det är nå dolda agg ,eller om mina behag sitter i vägen ???)
 
Lilla A fick sin födelsedagspresent i förskott i kväll - en ny rosa cykel m barbiecykelkorg och askungeringklocka Hoho gissa om hon lyste som en ......
Nu ska vi bara träna att cykla på asfalt , på gräsmattan går det bra, bland alla valpbajshögar, hon har då inte ramlat i nån än.........
Killarna är så stora och sköter sig själva så ibland känns det som jag inte hinner träffa dem på dagarna - nästan lite hemskt, men i helgen ska mellan O läsa läxan han hade bara 18 rätt på landskapen och man skulle ha 19 - så nu är det hårdträning som gäller t på  måndag !

Sista maj är det idag - hhhuuuuua vad tiden går nu är det ju sommar ........ och alla verkar ha fått rabattkuponger på utlandsresor -UTOM jag, jag blir så sugen........
MEN vi åker ju snart t Gotland HA HA HA
Good night sweet hearts !!!!

onsdag

  njuter av solen ! i påskas

(Saknar er nu måste ni komma snart !)

Tjo hoj !
Har i kväll haft möte inför klassträffen som vi ska ha fredagen på storumandagarna  ..... ingen lysande uppslutning , jag och vännen M och så kom Frisör L som tur var , jag tror vi har kläm på det mesta men varför vill ingen hjälpa till????

Ja ja Lilla A berättade när vi cyklade hem att hon är kär .... åhhhh vad mitt hjärta bubblade -vilken lycka att höra om sin fyraåriga (snart ) dotters första kärlek (killarna har inte varit så ivriga på den fronten) det visade sig att hon var kär i Omar men det är ju 1 1/2 år sedan de försvann från dagis så det känns jättetragiskt att hon längtar så efter honom men inte får träffa dem !
Men jag hoppas att hon alltid kommer att ha förtroende för mig och lämna såna hemlisar till mig !

Mellan O vill inte spela fotboll längre , han ska springa i stället .... trist men samtidigt skönt, han ska vara m på fotbollskolan i Gunnarn t sommaren men sen får vi se om det blir nåt mer , huvudsaken han rör på sig och det gör de alla tre kan jag säga .

Mellan O skulle lära lillebror att klippa gräsmattan i kväll men det gick dåligt för han "bara skällde om kanterna "
Ja ja det kommer väl det med . Vad kan en mor göra annat än le lite grann......
kram

tisdag

Inte vann jag nåt i kväll på vårt vinlotteri ! Men jag kanske ska va glad för det , när skulle jag hinna dricka upp det ....
Mamma fick delta med en lott i morsdagspresent men det vet hon inte om än , men nu vet du det ; - )
Du vann inte heller det var S  tvilling och hon blev glad, så det var skoj.

Jag joggade ner t goda vännen och solade på gymet innan lotteriet blev tvungen att mäta sträckan på vägen hem 6, 4 km  och det gick bra ! Skönt !

Mellan A erbjöd sig dra lotten i lotteriet innan vi for och sa att " vad det än står så säger jag att det står Anna "
Tänkte nästan nappa men det är ju fusk HMMM

Kusin S var här i dag , så kul att träffa henne o lille Z-killen !Vi åt lunch m systeryster på fiket , Det visade sig att de skulle vara hos hennes syster den helgen vi tänkte åka förbi efter Gotland så då kanske vi ses.
Ungarna har nedräkning t Gotlandsresan nu de längtar såååå. Det gör jag med men jag gruvar mig lite f packning o det praktiska innan vi tar oss i väg !
Jaja ska nog krypa i säng m en god bok snart !
Kram




söndag/morsdag

helgen har gått så fort ! är väl så när man har kul ! jag fyllde år i fredags , på kvällen var det tårta, kakor , kaffe,the och VIN det var jättegott o sista gästen gick vid 12 en mycket trevlig kväll med goda vänner och många fina paket !

i går var det lördag och hemmafixardag, fönsterputsning, tvätt m.m hann dessutom sola på gymet SKÖNT
på kvällen tog familjen J m sig sin middag o kom över så vi åt gemensamt delade middagarna m varandra det blev bra , gott var det !
Familjen S kom över på kaffe oxå .
Skulle sen på Putte Nelson konsert (så ska det låta) men det var ingen höjdare , hade nog föreställt mig lite mer fart och fläkt så vi åkte hem , rätt skönt egentligen .

Mellan A sov för första gången hos en kompis det gick ju jättebra han har vart skeptisk förr , men 07,30 kom han hem o kröp ner i sängen hos oss o sov en stund till.
Stora o mellan O åkte t Lycksele på fotbollsmatch som de vann med 2-1 , vi andra var på badkalas o t Stina E o grattade på födelsedagen , så, mycket gott fika har det vart hela långa helgen .
Lilla A håller på o lär sig att cykla , hon är superduktig ,så när hon cyklat runt gräsmattan släpper hon cykeln o säger "ha det här var ju lätt som en plätt !"
sen fick vi ju hem en liten Dora i fredags 8 veckor o jättesöt , så nu har vi två stycken jämthundsvalpar, Frasse 13 veckor ?! o Dora 8 veckor Full rulle ! 
Åh just ja Mellan O o Stora O var ju o tältade m klassen i Avasund i torsdags t fredags , de hade kanonkul, lite kyligt men inget regn just så de var helnöjda hela klassen.
Have a nice day !image6

Tisdag

Lilla A är så slut på hon sov fr 19 i går t 8 i morse och var ändå inte pigg i kväll få se hur detta slutar !

Matteläxa m Mellan O var det i dag SVÅRT! De räknar ju inte alls som vi gjorde !

Ärtsoppa o våfflor t middag GOTT!

Boxing i kväll o superduktiga barn som klarade att lägga sig själva m hjälp av en duktig storebror när både mamma o pappa var ute ....

På torsdag ska mellan O tälta m klassen i Avasund cykla dit o tälta o fiska o basta o bada o ha kul ! Pappa i familjen ska faktiskt ta ledigt o följa med sååååå Det blir nog kul han ser verkligen fram emot detta !

Förresten ska erkänna ...... Jag for inte alls ut i går kväll jag vek kläder i stället ... lat kände jag mig men det var skönt att få det gjort Killarna hade inga rena kallingar kvar och började fundera på att låna lillaA´s trosor

Ja jaa ska försöka ta mig ut i morgon ..... men det är länge till dess ,,,,
Ha det bra ! Over and out


måndag



Så här ser den ut mellanOs fina vinst ! Han skulle  få tillgodo 2700 kr på Jockes så han såg framför sig hur mycket fiskegrejor man kan få för de pengarna men då satte modern o fadern STOPP, vi provar att sälja den själva först ......
Sååå hör av er om ni vet nån som vill köpa en jättefin röd tjejcykel, annons på blocket  http://www.blocket.se/vi/12044124.htm?ca=2_s  (hoppas länken funkar )
Annars då ? lång dag på jobbet , solade på förmiddagen på Badhuset så jag jobbade sent på eftermiddagen i stället men det var skönt . Vi fick röja på lagret lite jag och min jobbarkompis A.
Barnen har nog haft det bra förutom strul med cyklarna Lilla A VILL  ha en ny, mellanA´s har gått sönder (den är tvåveckor gammal) och mellanO´s stöd har gått av (han fick den på födelsedagen i påskas ) så frågan är gör de skitcyklar nu förtiden eller är mina ungar inte rädd om sina saker ???
Både och kanske.
Lilla A var jättetrött i kväll och somnade i min famn kl 19 sedan dess har hon sovit !!! Bra kan jag säga hon behöver det den lilla argbiggan ! Men hon är söt också!
Min farfar var in i dag på jobbet och berättade att hon (lilla A ) hjälpt honom byta däck på släpvagnen i går ! "Och hon var för rolig " , " Vad hon pratar mycket " Sa han .....
Jag sa att han minsann skulle känna sig hedrad för den sidan är det inte många som får se !
Nej tjo hej nu ska jag nog ut och röra på mig en snabbis !
Kram och god natt !

Söndag

image3image2

Flygarhelgen är över för den här gången ! Brukar vara rätt så skönt när man får gå till jobbet igen och få lite normal vardag tycker jag !
Men vi har haft en skön helg ! Dåligt väder men det går ändå ! Vi har pysslat hemma , varit lediga och haft det bra Stora O jobbar i kväll men vi har hunnit en hel del !
Lilla A leker frisör och terrar sin omgivning som ska sitta i frisörstolen och bli kammad och man måste få spray i håret oxå ! Som tur är det vatten hon sprayar men .... Vad månde bliva !? Här terrar hon mellan As kompis J som verkar ta det hela med ro !
Sen var vi ju för första gången i världshistorien med i en springtävling hela familjen ! Och det gick ju riktigt bra !
Spöregn var det så min andning var inte okej men barnen sprang riktigt bra Lilla A sprang 200 m Mellan A 1000 m och blev 4;a och Mindre O 2000 m och han blev 2:a vilket var jättebra för han slog många av de konkurrenter som han blivit slagen av förr !
Stora O och jag "sprang " (lufsade är en bättre benämning) 4,5 km och det gick rätt okej !
Alla barnen fick medaljer men "nån" var inte så pigg på att vara med på kort !?
Vi firade sen m barnskumpa och bastu!
Sen var jag lite chaffis i går kväll t några kompisar en stund som skulle ut och roa sig så jag kom hem rätt sent ( m mina mått mätt ) Men som tur var fick vi sova en stund i morse !
Jobb i trädgården i dag och lite spinning i kväll barnen skötte sig själva en stund de är duktiga på det !
Skööön helg m a o !
Over and out !

Ludvigssons Nya Blogg

Ludvigssons NyaBlogg

Jaha Då var det dax då !
Har som provar blogga ett tag på ett annat ställe men tänkte göra det lite mer officiellt så här !
Ganska bra sätt att hålla kontakten på med släktingar och vänner ! Eller hur mormor ! ; )
Bilden här är några år gammal men det är våra små "änglar" som säkert kommer att nämnas ett antal gånger i denna blogg !
Just nu är det mycket fiske som gäller för storebror Lilla O och mellanbror MellanA hänger gärna på om han får ,  lilla A vill gärna leka med kompisar  hon har några stycken och hittar på fler vid behov !
Stora O och jag, Stora A jobbar och försöker få vardagslivet att gå ihop med diverse intressen ; fotboll, hockey, träning, hundar, älgjakt + att man vill få bara vara och träffa sina vänner och släktingar ibland också!!!
Jag håller på att lära mig att "fånga dagen " inte låta alla måsten ta över vårt liv, vilket är lätt hänt . Men vi kämpar emot och försöker styra upp det så att vi bestämmer själva vad vi gör och när !
Have a good night så återkommer jag med mera surr så småningom !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0