måndag



Så här ser den ut mellanOs fina vinst ! Han skulle  få tillgodo 2700 kr på Jockes så han såg framför sig hur mycket fiskegrejor man kan få för de pengarna men då satte modern o fadern STOPP, vi provar att sälja den själva först ......
Sååå hör av er om ni vet nån som vill köpa en jättefin röd tjejcykel, annons på blocket  http://www.blocket.se/vi/12044124.htm?ca=2_s  (hoppas länken funkar )
Annars då ? lång dag på jobbet , solade på förmiddagen på Badhuset så jag jobbade sent på eftermiddagen i stället men det var skönt . Vi fick röja på lagret lite jag och min jobbarkompis A.
Barnen har nog haft det bra förutom strul med cyklarna Lilla A VILL  ha en ny, mellanA´s har gått sönder (den är tvåveckor gammal) och mellanO´s stöd har gått av (han fick den på födelsedagen i påskas ) så frågan är gör de skitcyklar nu förtiden eller är mina ungar inte rädd om sina saker ???
Både och kanske.
Lilla A var jättetrött i kväll och somnade i min famn kl 19 sedan dess har hon sovit !!! Bra kan jag säga hon behöver det den lilla argbiggan ! Men hon är söt också!
Min farfar var in i dag på jobbet och berättade att hon (lilla A ) hjälpt honom byta däck på släpvagnen i går ! "Och hon var för rolig " , " Vad hon pratar mycket " Sa han .....
Jag sa att han minsann skulle känna sig hedrad för den sidan är det inte många som får se !
Nej tjo hej nu ska jag nog ut och röra på mig en snabbis !
Kram och god natt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0