Najs !!!

Vilken härlig dag ! Vaknar på hotellet kl 7.30 pigg som en lärka, lyssnar lite på hörboken (som jag i o f s har svårt att komma in ihandlingen på-kan bero på insomningseffekten...) vaknar till igen, går ner o käkar hotellfrulle med Plura som bordsgranne. Plura som bjöd på show igår kväll, en bra show om än jag sa att ifall jag skulle möta bandmedlemmarna i stan- och Plura himself med by the way - så skulle jag sätta minst en hunka på att det var nån "somdrickermycketochoftaochintekanslutaomändeblevbjudenmassapengarpronto" (alkis/lodis).
Långfrulle alltså med massa gott. Sen packa ihop och brassa hem fortsomattan eftersom läxan i matte och engelskaska göras även om det är söndag. Hann till och med blåsa i alkoholtestern med farbror Polisen på Storhälla. Och det gick?! Självklart bra. Hem, räknade lite matte medans barnen packade fikaryggan. Tog ungar och hundar ut på isen, fiskade, fikade, njöt av solen och hundarnas bus och spring i snön. Storkillen kom efter att ha varit ute och spårat Lo igen.
Drog hem o käkade mat som Frasse lagat. God mat. Umgåtts med fina goa mamsen och sett en kanonfilm som hette En oväntad vänskap  jättefin och mysig film där vi skrattade massor.
Sen har jag läs Engelska och myser med ungar medans maken jobbar. Väntar hem honom när som helst. Gullgubben.
 
Och jo - Storkillen fick vara med om äventyr i fredags. Han sköt en Lo. Ett lodjur. Som sextonåring. En helt fantastisk upplevelse. Det är många som skulle vela få överhuvudtaget se ett lodjur i vilt tillstånd- jag är en av dem. Och storkillen har nu varit och spårat och sökt, hittat och varit med när de sköt förra helgen och i fredags fick han nedlägga ett själv. En fin hona. Härligt !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0