karlaförkylning

Drabbades vi av tre av fem i familjen. De två yngsta barnen och jag har legat däckade - men med olika symptom så risken är att det inte är över än. Jag har snytit och snytit, torkat tårar i massor. Jag har fyllt en Icakasse med snor och torkpapper trots att jag använt mig av sophinken ibland med. Och det är bara jag. Däckad totalt. Sovit i massor. Och frusit. Ögon och näsa har sett ut som stoppljus och har svidit så kopiöst. Jag fick smörja med Inotyol - ni kan ju tänka er hur det såg ut. Maken tyckte jag såg lite sjuk ut. Konstigt... Sonen har feber och ont i halsen. Dottern snorar och har haft ögoninflammation. Hurvas sägerjag bara - men tusen gånger hellre detta fenomen än det där man kör gustavsbergsbussen.
Kräksjuka alltså.
 
Men men idag känns det som livet återvänder så sakta även om jag hostar och kraxar men det är jag så van att göra så det hör nästan till min vardag.
Hoppas bara resten av familjen klarar sig. Och att vi inte åker på nåt mer.

Idag har jag varit så pass pigg så jag hunnit beta av engelska läxan. Tog mig ju inte till Vilhelmina och mattelektionen så då tog jag en annan surdeg. Riktigt roligt är det ju. Får hoppas det syns när jag får respons från läraren.
 
Och i morgon hoppas jag att jag tar mig på jobbet. Är rätt nöjd över att jag i fredags betade av tre grejor som jag brukar gruva mig för och dela upp i omgångar, brukar ta flera dagar att färdigställa och skicka in. Men både Fora, Skattemyndigheten med årsredovisning skickades in. Samt personalens årslönerapporter. ja massa sånt tjafs som är livsviktigt att göra. Och störttjorvigt.
 
I övrigt då - livet går på som vanligt i ullstrumporna, hundvalp, hundar, plugg, jobb, alla träningar, och alla aktiviteter. Livet ska levas ! Med omsorg och kärlek i massor.
Nu ska jag mysa med liten kärlek innan det är dax att hitta snarkofagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0