Här var det lugnt!

Men det beror på att det snurrar på i verkliga livet, har hänt massor senaste veckorna. Jag skrev nationella, gick väl okej, jag är inte nån matematiker så sant som det är sagt. Men jag gjorde det i alla fall. Jag har sökt skolor men vet inte om jag egentligen vill gå, så vi får väl se vad som händer - beror på var jag tar mig in och hur saker och ting utvecklar sig. Jag har varit ute och åkt skoter, haft ont i ryggen och inte kunnat vara ute på skotern. Jag har försökt läsa och plugga - ibland är det svårt att prioritera men det går skapligt. Har en fantastisk familj och suveräna vänner omkring mig så jag stannar ofta upp och bara tänker - att jag älskar livet - här och nu!
Förra veckan tillbringade jag två dagar i Sundsvall med min fina mamma och söta mellanbarnet hos fina människor.
Mellanbarnet praktiserade på ett labb som ägs av SCA... Han trivdes som fisken i vattnet och hade skött sig bra. Mamsen och jag hann gå rundor på Birsta, på stan och ta det lugnt. Jag hade med mig läxböckerna så jag fick lite sånt gjort. Lördagen spenderade jag på ett liggunderlag på fjället dit vi tog oss med skoter och där vi njöt av varma klämmackor och solen. Kvällen tillbringades på en välkänd altan i glada vänners sällskap där vi fick njuta goda tårtor och gott vin. Dagen idag har spenderats med att städa och röja, läsa och plugga, grillat nån korv och tvättat lite kläder. Känns bra att vi har lite struktur här hemma, att skotrarna börjar ställas undan och cyklarna plockas fram. Sivan har haft egentid med moster i stugan i Joeström- kan säga att jag är lite avis, jag skulle också vilja vara i Joeström, men det blir när det finns tid för det.
Annars så planeras för ett spännande projekt som jag hoppas går igenom, ett annat projekt är Löp och walkhelg d 4-5 Maj som det jobbas för, Hockeyn jobbas det för, Jakten jobbas det för. Händer mycket på många plan. Men det är tjusningen med livet, att det händer saker. Och att man får njuta av här och nu mellan varven, av sitt jobb, av sina vänner och familjen, av sin tid med sina intressen.
 
Nu ropar sängen på mig så jag ska orka med morgondagens innehåll. Ha det gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0