tjo och hej sa farbror frej...

Vi längtar efter lilla Sixa som ska komma hem om tre veckor ! Längtar massor !
 
Annars då ? Jo - vi har haft en fulltecknad helg så nästa helg blir återhämtning är tanken. Och lite hockey, men bara lite. En match för mellankillen.
 
I helgen har det varit fredagsmys efter en fulltecknad fredag med stallet för liten kärlek. En massa spring och ring för att få tag i lite priser till dagens happening. Massa fix och doning inför dagens sammandrag och arbetet fick komma lite, lite på  sista hand. Gårdagen innebar en tidig promenad med goSivanhundensomäntligenärhemmafrånsöderstasverigesrikesland. Fick då samtal om att det inte blev nån A-lagsmatch vilket för mig innebar omplanering av dagen då jag inte behövde agera speaker på matchen. Lite shopping, fika med trevliga människor, städning, tvättning och så årets höjdpunkt i älgfestväg. Stenseles älgfest med 170 glada människor som åt kanongod mat, drack gott, sjöng, pratade och skrattade. Allt var som vanligt jättetrevligt och lyckat. Lite exotiskt kom vi fram till att det var, med en älgfest med massa människor som känner varandra på det där sättet. Dock fick vi avrunda lite tidigare än vad jag egentligen ville men det berodde på att vi skulle vara glada och pigga inför dagens stora sammandrag för yngsta seriespelskrigarna U10 med lag från Åsele, Vilhelmina, Lycksele och Storuman där vi lagade mat, hade kiosken, lotterier, massa rolig hockey och roliga samtalsämnen i omklädningsrummet. Det gick bra även om det är svettigt innan allt är iland. Men tack vara duktiga människor som hjälps åt och inte är rädda för att hugga i så gick det kalasbra.
Lilla goa mamsen har verkligen ställt upp för oss i helgen, fixade mat för barnen igår, hade liten kärlek som övernattningsgäst, skjutsade oss alla på hallen i morse och högg in där det behövdes. Sen kom hon upp i köket och hjälpte till med matlagning och servering för 100pers. Utan att klaga det minsta lilla. Vilken kanonmamsegull jag har !
Storkillarna fick - båda två vilket var jätteskoj- åka till skellefteå och spela hem en vinst med U16 ! Nu är det kväller och hunden hon gnäller till sängs ska vi gå och sova gott som få imorgon är det ny dag med nya tag och jag önskar er alla en härlig dag !
 
Apropå veckans snackis - it aint over til the .... jo jo man får säga vad man tycker men frågan är - hur säger man det egentligen. Och förstår mottagaren det som man egentligen menar då ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0