Huvva

Huvva huvva för pollen - i helgen hände det som jag väntat på - det osynliga =)?¤(QY=¤(/Q¤%et började flyga omkring. På det en härlig strålande sol med en fantastisk värme. Det gillar jag, men jag gillar INTE att vi svettas ihjäl då vi på grund av ovannämnda skit inte kan ha fönster och dörrar öppna. Huset liknar i stort en bastu.
MEN - jag kunde faktiskt vara ute nästan hela eftermiddagen igår- tack vare vattenslangen. Jag spolade allt innan jag satte mig, sen spolade vi vatten med jämna mellanrum och min goda självbevarelsedrift som sa åt mig att inte klia mig i ögon och näsa gjorde att jag fixade att sitta ute i det vackra vädret. Skönt. Medicinen jag äter gör mig dock så trött så trött... men det ger sig väl hoppas jag.

Idag är det molningare, jag väntar på regnskurarna som är utlovade, värmen finns kvar men det är inte lika hemskt då solen tagit ledigt.
Jag själv - packar och plockar, skriver listor och kom-i-håg lappar till mormor, pappan till barnen och till barnen själva.
Jag ska ju bort, helt fel vecka att åka bort. Två dagar i Stockholm. Kommer hem tisdagkväll. Då lilla Kärleken fyller 8 år. Så hennes kalas missar jag. Studentkalas missar jag. Sen är det ju en del att tänka på då storkillen fortsätter plantera den här veckan. Bra med sommarxtraknäck. Han ska ju ha matsäck och kläder efter väder, tur att han sköter det mesta själv. Mellankillen som råkade ut för den fulaste halsinfektionen jag någonsin sett förra veckan med blodiga variga stora "bölder/blåsor" i halsen äter penicillin. Men till veckan blir det skola. Och kanske cykling 2 mil. Om han känner att han orkar.
Ja också jobbet då- jag skulle behövas på jobbet. Men jag tar väl igen det midsommarveckan kanske.

Vill bara tala om hur glad jag är över snälla farbror doktorn som var så omtänksam och gjorde två hembesök samt ringde och kollade läget när mellanKillen var så otroligt dålig. Det finns eldsjälar.

Nu - mera packning och iordningplockning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0