Strukturerad Stannapanna!

Känner mig mycket strukturerad och motiverad att göra allt som står på min "lista". Dagarna går och jag hinner massor, schemaläggning, bokföring, inventeringslistor, bokslut, mammografi, bankärenden, biblioteket, ica, m.m m.m
Dagarna bara flyter iväg och min lista bockas av. I löv it!
Har alltså för första gången samlat vuxenpoäng för mammografi. Det gick finfint! Inga bekymmer alls. Skönt att ha koll på läget där i alla fall.
Svaret kommer om ett par veckor.
I kväll har jag letat bibblanböcker som lilla K lagt undan och glömt bort, vi söker med ljus och lykta efter ett dataspel. Måste nog ner på ishallen och kolla. Borta är det.
Har hunnit lägga spår med Hannapanna S så Timon och Sivan fick visa sina takter och det gick mycket bra ! Det är nog mest vi som spårläggare som behöver lite rutin. Men det kommer väl. Skoj är det i alla fall.
Hundar som jobbar med näsan, gör det de ska utan att nn behöver rätta och säga till.
Najs najs.
Hann mellan läggning och spårning skjuta lite på älgbanan så nu är jag godkänd där. Vill dit och skjuta lite mer. Tjejkvällarna vi skulle ha där - de dröjer. Det är så mycket som ska hinnas med. Måste planera in det i början av sommaren känns det som. Skulle så gärna vilja ha dessa tjejskyttekvällar med likasinnade. Det är ju så skoj.
Sen kom det vänner på besök som hade med sig en låda med svamp. Kantareller ! Så här har rensats förvällts, stekts och smaskats ! Mums ! Mera!

Nu blir det sängen tillsammans med Carin Gerhardsen! Ny spännande sängkamrat !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0