Hemma !

I morse packade vi ihop från stugan och drog hem. Regnet skvalade ner och Laget skulle inte jaga där uppe - så vi drog på oss latmasken och tillät oss vila idag!
Istället drog vi hemöver, packade in oss hemmavid, tvättade lite och drog trasan några varv. Så nu är det helg - några timmar i alla fall.
Vi har haft en kanonfin vecka- alldeles för varm och alldeles för lite älgar - men vi har mått gott ändå.
Det är sån känsla att bara måsta vara - alldeles stilla och bara njuta, vänta på att nåt ska hända, dricka lite varm oboy och må gott.
Igår hade jag som sagt två av mina sötingar på pass. Då var det en sån dag då det inte hände nåt alls. Så barnen la sig vid elden och sov, sen fick de ett trevligt uppvaknande - en stor främmande jämthund kom och snusade på dem, väckte dem och gosade med dem en stund innan han drog vidare. MellanK blev faktiskt lite förskräckt när han vaknade av en nos i nyllet. Men det var en snäll hund.
Sen blev det en tur med Sivan, hon  har väldigt bra kontakt om man säger så, lite för bra kontakt. Hon fick gärna prova ligga ute på lite håll och söka. Men det är sånt vi får nöta med henne i skogen.
Vi hittade enbär i skogen - googlade lite på dem och upptäckte att de ska mogna ett år till - de håller nämligen på i tre år innan de är mogna!?
Så nästa år ska vi plocka enbär och torka!

Nu ska vi ladda för kvällens födelsedagskalas då vi ska gratta tjejen som fyller 15 ! Så det är alltså snart femton år sen jag fick åka hem till hennes mamma som hade panik då bebisen bara skrek och skrek, mamman kunde inte göra nåt då lilla hon bara skrek. När jag tog lilla tjejen och gungade henne lite - så somnade hon så sött !
Söttjejen har blivit stor ! Eller blir det i morgon !



Kommentarer
Postat av: ÅM

Jag hade nog svimmmat på fläcken om det var jag som blev väckt av en stor vovve mitt i ansiktet.. Tur MellanK är modig =)

2010-09-13 @ 12:02:47
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0