Anställes !

En ung, snygg, kompetent, ordningssam, social, tålig, strukturerad, jaktintresserad, serviceminded människa.
Ung och snygg är väl inte så noga, det är mer det andra som är noga. Jag behöver anställa nån som kan hålla ordning på min man. Han är drabbad av minnesnedsättning, p-g-av kanske för mycket att hålla reda på. Jag vet inte vad jag annars ska tro att det är men han har ingen ordning på saker och ting. Till viss del så är det väl ärftligt kanske- det har jag märkt under åren. Att vissa saker har en tendens att försvinna för att sen dyka upp på de mest märkliga ställen - det gäller hela den Ludvigssonska familjen. Men de brukar ha viss koll i alla fall. Alla utom just maken. Han tappar bort sig själv snart om det ska hålla på så här. Vet inte hur mycket genom åren som vi fått leta och försöka hjälpa honom att komma ihåg, möten, beställningar, packning vid resor, pass, slutstycken, viktiga papper, verktyg, telefoner, pejlare, radioapparater ( fast ett år var han oskyldig då han lånat ut den och inte fått igen den- men det borde han ju ha vetat - vem som lånat den ?!)
Ja kort sagt så är han småförvirrad och lite disträ i vanliga fall- men nu är det verkligen kris. Han bad min mamma anställa en personlig assistent åt honom så att det ska ta slut det här förvirrandet han håller på med.
Nu är det en handenhet till en pejlare som försvunnit. Han har letat, Storkillen har hjälpt till, jag har letat, svåger och svägerska har varit gulliga och hjälpt till. Men den är spårlöst försvunnen...
Såååå nu anställer vi en personlig assistent till honom.

I morgon åker jag en tur till Umeå. Jag hoppas maken, barnen och huset är kvar när jag kommer hem. Att barnen blivit hämtade från skolan, fått mat och fått ta sig på respektive träning. En är borta så det är lite mindre att hålla rätt på. Men säker kan jag aldrig vara. Jag ska ringa hem och kolla. Kanske skriver jag en lista så han ska komma ihåg vad som händer under morgondagen som han inte får glömma bort. Vissa beställningar på jobbet har jag klarat av då jag VET att de inte blir gjorda annars.
Fast jag ska inte bara vara elak med honom. På jobbet fungerar det bättre än hemma !
Mycket bättre !

Så - sov gott och ha en trevlig natt/dag !


Kommentarer
Postat av: Lina

Är det bra betalt? Jag kan ta ett studieuppehåll!

2010-09-20 @ 22:35:07
URL: http://anill.blogg.se/
Postat av: Linnea

Men vilken tur han har en sån fantastisk fru som du:-)

2010-09-21 @ 11:56:02
Postat av: Maria

Du vet ju var jag finns på dagarna;-)

2010-09-21 @ 21:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0