Tur och retur

Till Umstan idag- Maken ville gärna dit och kolla läget...

Så efter att barnen gått till skolan och vi gjort undan lite på jobbet så drog vi genom ett strålande solvackert och isande kallt västerbotten mot kusten.
Mams väntade med godlunch - men eftersom vi visste att Mr G låg under röntgenapparaten hade vi ingen brådska. Vi hann skjutsa mams för lite ärenden och shoppa lite själv.
Sent på eftermiddagen efter en fika på bilprovningen så åkte vi upp på lassa bara för att få beskedet att Mr G skulle opereras och inte vara klar förrn sent ikväll.
Tydligen är det något som inte ligger rätt bakom ögonen som de skulle försöka rätta till. Hans ögon har varit väldigt mycket svullna och det hoppas de kunna åtgärda nu.

Så det var bara förr oss att bege oss hemöver. Utan nån träff m Mr G. I O F S så vet han ju inget och vi har ju roat mamms några timmar ... men lite snopet kändes det.
Efter en lång resa hem så känns det som jag håller på att bli förkyld - ont i halsen och kroppen och allmänt lite degig... men vi får se.

Killarna har skött sig galant - fått lite mat av farfar och donat på. Lilla K fick vara hos min vän. Hon har nog haft det bra låter det som ! Och nu blir det lite sömn så vi är redo för en morgondag.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0