lite grann



Jag var ju med i ett kedjebrev där man skulle skicka en bok t den översta i listan , en utläst pocketbok , sen skulle man sätta sig själv på listan och skicka brevet t 6 (o)vänner så skulle det snart droppa in böcker- vet inte om jag berättat det f er, men nu har det droppat in några böcker, det är så roligt när man får överraskningar så där.
Första fick jag från söta Lina i Uppsala, den har jag plöjt igår och idag - bra bok Lina , Tack !
Sen har jag fått nån till , den här kom i fredags, avsändaren kom och lämnade den på macken , till den hörde ett paket näsdukar, den är alltså sorglig ! Den ska jag ta itu m ikväll ... Var och lämnade min utlovade bok i dag också sent omsider.



Var på Loppan igår ... fick lite i kassan !

  söta lilla Zita som vi ville ta hem !
trött tjej i mattes famn efter bus



LillaK utmanade pappsen i fikarummet på en "Finns i sjön " Hon vann, men kan bero på att när pappa skulle hjälpa nån så tjuvgluttade hon på hans kort! Hon ropade till pappa " Jag vill ha alla dina fruar!" Det skulle alltså vara damer...
Pappan påstår att han inte idkar månggifte !



Stor och mellanK kör hårdträning nu, de ska vara med i springtävlingar och behöver träna, så de sprang en sträcka ute på tid , de hoppade hopprep, det var armhävningar och situps.







Kommentarer
Postat av: Lina

Jag vill också få böcker i brevlådan, men det kanske är för tidigt ännu.. Bra att du tyckte om boken! Jag köpte del 2 härom veckan så den kan jag ta hem i sommar så får du läsa den då..

2009-03-23 @ 22:53:54
URL: http://anill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0