toppenkväll

blev det i alla fall till slut- det var ju både upp och ner.
Jag kände egentligen inte f att gå men till slut tog jag mig i kragen och stressade iväg efter hockyn som f ö storumans b-lag vann m 11-2 !Skoj m en sån vinst i ryggsäcken inför säsongen !
i alla fall så blev det en trevlig kväll, rolig förfest , m roliga tjejer, diskussioner och surr ...
Så vidare på hotellet, där det var 23-årsgräns och diskjockey m vinylskivor och 80-talsskivor på lagret, så vi diskade lös rejält ! Jätteroligt var det tyckte jag m 80-tals moves och musik ;-)) ( Såg säkert  väldigt roligt ut att titta på också )
Partyt slutade kl 01 och jag hojade hem , sen kom superhjälten Maken och hämtade oss ( mig och en jaktkamrat som lekt Travolta under kvällen ;o) så vi kom oss upp t stugan under natten och jag fick sova på morgonen.
Det var en del svammel under kvällen och jag kan fundera över var folk får allt ifrån . Men samtidigt så orkar jag inte riktigt bry mig ...

Sen har vi legat inne under dagen och tittat på westernfilm , eldat i kaminen , sovit, läst , lyssnat på jaktradion på de som varit ute i skogen , så vi  har haft en kanondag ! Under filten i kojan .

Ikväll har vi varit på födelsedagskalas.

I morgon har storkillen hockey i Arvidsjaur, lilla K och jag följer med, ska åka buss så det kan bli spännande ...

Så måste jag säga att jag just nu är så glad över våra hundar som går bra, båda unghundarna har skällt och fällts älg för senast idag, och båda äldre hundarna har gått skapligt, den som var skotträdd förut har varit utlånad t Grannäs flera helger, där de är jättenöjda m honom - han har jobbat bra , och idag hade två andra jaktkompisar lånat honom och de var jättenöjda trots att de inte fick älgen - han hade jobbat hårt ! KUL KUL säger jag !

Kommentarer
Postat av: Conny

Hej Anna, ville bara berätta om ESS(o).Skällde älg ett par timmar på söndamorron men vi kom inte åt att skjuta. Gubbarna i jaktlaget är glada när jag kommer med hunden för dom vet att han skäller älg nästan varje gång. Men nu måste vi få skjuta en älg för han å inte bara bomskjuta!!

Postat av: Stannapanna

"ler i mitt stilla sinne " vad roligt Conny , jo det kanske är bäst att din son följer med så det blir nånting ;-))

2008-10-20 @ 11:21:06
URL: http://ludvigssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0