Holy Macaroni

vilka känslostormar i kvällens Grey´s gråter en liten skvätt !

Har hjälpt äldste sonen att dela ut en del av jultidningarna , de har verkligen vart runt hela samhället, vi var in på Tranan och letade oss runt - hittade lite nostalgi
 När vi gick på röbroskolan fick vi uppdraget att pryda en del av väggarna på ålderdomshemmet, här är ett av resultaten som fortfarande sitter kvar ! Målat av några av killarna!!! i min årskull ! Roligt !

Och här satt även en bild på makens morfar som bott på Tranan han lever inte längre men artikeln sitter kvar på väggen !                   Hittade även ett fint citat ............   det finns kvar tidningar att dela ut så vi fortsätter framöver få se var vi hamnar då !

En bild på killen som hade elevens val dag förra veckan och valde "Meka" på fordons , de kom och hälsade på så vi fick föreviga "killen hela dan"  ser ut som värsta lagårdsdrängen !

Förresten Killen har sålt jultidningar till någon vi inte vet vem det är , han skrev ingen adress och inget telefonnummer så nu efterlyser vi Monika Eriksson , tror vi att hon heter .... Nån som vet vem det kan vara ?
Snälla hjälp oss att luska reda på det .....

Kommentarer
Postat av: Monica

Oj oj oj, målningarna på Tranan. Hade helt förträngt det.....

2007-11-29 @ 14:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0