Things to do !

Jag måste å det snaraste se till att hitta några som kan jobba hos oss.... Vi är alldeles för få , måste kolla igenom ansökningarna vi fått in sista månaden och föröka luska runt lite ... vi behöver folk som vill jobba !!!!
Det blir morgondagens dilemma !
Hoppas du kryar på dig bönan som är sjuk !

Idag ska jag putsa fönster, märka loppisprylar, sätta upp nya gardiner, röja på övervåningen, tvätta kläder, gå på jobbet och hjälpa till , vill även hinna ner på gymet men det får bli prio-långt-ner-på-listan!

I går hade vi en härlig dag , shopping på förmiddagen så till slut var jag så less att bara yra runt, så vi drog hem vid 14 tiden för att komma hem till jordens festmiddag !
Mejan fixade och trixade med Phimmat och dukning medans jag packade upp och fräschade till mig ...
Sen droppade de in brudarna som skulle förgylla lördagskvällen !

God mat , supergod hallonpajefterrätt, mumsiga drickor, Baja Päron och Tequila Rose var inte helt fel !
Sen körslaget , Joakim Cans och Brolle ... Kanon ! ( rätt MAN vann inte nåt fel alls på Brolle men han var inte bäst i det här läget - eller hans kör )
Vi avrundade kvällen med lite långhopprep i vardagsrummet ( tur att det är högt i tak) Bondtolvan , är ju hundra år sen, storkillen och grannkillarna var med ,lilltjejen var sur för att hon inte rymdes att hoppa m lilla hopprepet inne - hon fick gå ut! Ha ha vilken tjejfest va???? Men kul var det , vi skrattade och killarna skrattade ..... De lär nog minnas detta tror jag !!!

Sen blev det utgång en stund på hotellet - ja - rätt så trevligt var det , men det var skönt att komma hem också !

Tänk att tjejer har som blir bedragna på ett eller annat sätt i regel blir sura och förbannade på "den andra tjejen " ...
Visst jag kan förstå till viss del, man vill skylla på nån - men är det inte lika mycket killens fel ???? Som är lika mycket inblandad , och som har tillåtit sig att medverka (kanske inte alltid men ..)???

Nu - Putsa fönster !

Kommentarer
Postat av: vicky

Mjo det är konstigt det borde ju vara killen man skulle vara mest sur på. Men om man är sur på tjejen så kanske det har att göra med svartsjuka litegrann att hon har varit med den man själv vill vara med.är ju ingen expert på det området men kan tänka mig att det är mycket känslor som spelar in i svartsjukedraman.Ha så kul me att torka fönster kan säga att jag är inte ett dugg avundsjuk=)kram

2008-05-11 @ 14:56:17
Postat av: Stannapannana

Så santså sant... men det är rätt konstigt egentligen. Men vi människor är ju rätt konstiga ibland eller hur ;-) Det var bara vardagsrumsfönstren så jag har allt annat kvar ;-((

2008-05-11 @ 16:38:14
Postat av: Vicky

Ja vi kan nog vara konstiga ibland=)har kvar mina fönster i vardagsummet.men jag gruvar ett tag till innan jag tar tag i dem..=)

2008-05-11 @ 17:04:39
URL: http://viktoriabergstroms.blogg.se/
Postat av: Kicki

Ja, man kan väl säga så här. Av erfarenhet funderar man och jämför med tjejen som var med i "dramat", men inte att det är den personens fel, absolut inte. Den personen har ju inga förpliktelser mot en själv, det är helt killens fel och ingen annan.

2008-05-11 @ 19:48:33
URL: http://kixvix.blogg.se/
Postat av: Anonym

Äre bra betalt? ;) Jag kan tvätta bilar i vit t-shirt... snygg-Linda i biltvätten.

2008-05-11 @ 20:31:43
Postat av: Linda

det var bara jag som dummade mig..

2008-05-11 @ 20:32:40
URL: http://linda1979.blogg.se/
Postat av: Isa

felkoppling i hjärnan.. För den fungerar så fast den inte borde få det. Karlns och ens eget fel att det blir så och inte "nya flammans".

2008-05-11 @ 20:33:30
Postat av: Anonym

Felkoppling i hjärnan var nog rätt träffande för visst är det väl så att man kan låta nya flamman få ut sånt som man egentligen vet är killens fel...Kanske lättare att bli arg på någon annan, någon som inte står en så nära ....

Linda ! Du är Välkommen jag sätter in annons nästa vecka om snyggLinda på macken och lönen ska vi nog komma överens om ...;-))

2008-05-11 @ 22:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0