Fjällweekend - igen

Kom hem från fjällen igår. En helg med goda vänner, rätt okej väder, fiske med några napp, god mat, klämmackor på elden, skoterkörning och snöfall.
För andra helgen i rad drog vi till stugan, förra helgen var det i o f s bara barnen och jag, med varmt (för årstiden) väder som det då var så hittade vi vägen upp till Genarn, där fiskade vi och körde lite skoter, skottade snö - åkte lite skrana och bob och umgicks med vänner - även då. Två härliga helger efter varandra. Det talar för att nu blir det lite mer fokus på mina böcker helgen som kommer. Den här gången handlar det om arbetsrätt, personaladministration, organisationsutveckling - 2700 sidor ska gås igenom , en hemtenta och ett arbete på 30 sidor. Som ska vara klart till sista maj.
Kom som sagt hem rätt sent igår, hann åka en sväng på sjukan med äldsta barnet - bräckt revben säger prognosen, vi funderar hur det kan gå till när han inte kännt nåt sånt? Sjukgymnasten ska få titta på honom och komma med ett utlåtande får vi se vad som händer. Rejält ont och svårt att andas i alla fall. Inte så roligt för en mamma att få ett samtal när barnet har ont i bröstet och svårt att andas... Men det löser sig.
Hur som så är det humorfritt hemma just nu - det gör fruktansvärt ont att skratta.

Nu är det jobb som gäller - så jag får öppna pluggböckerna nån gång.
 
Dagens affirmation = säg till dig själv;
Jag klarar det jag företar mig
 
Ha en härlig dag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0