OStider och snöfall

Helgen har inneburit snö i massor, rikligt snöfall kallas det på väderleksrapporten tror jag. Jag har skottat lite, men mest tillbringat tid på ishallen. Match på alla hjärtansfredag då jag filmade, och match lördagmorgon för damkronorna i OS med en härlig vinst. Missade dock damernas stafett som innebar Guld Sen match på ladan och då satt jag vid micken. Nu är snart den säsongen slut. Lördagkväll god middag hos vänner. Söndag plugg och OStittande - igen. Idag var det jobb och plugg. Samtidigt som jag ser efter nya huliganen långben. Går bra men jag är tacksam att ha de andra hundarna som "barnvakt".
 
Läser just nu om konflikter. Ett intressant och "hett" ämne, det florerar lite olika sorters konflikter i min omgivning. Jag är säkert själv involverad nånstans nångång - det är mänskligt-  men inte nu vad jag direkt vet. Konflikter är inte roligt. Alla gånger. Om det kommer nåt gott ur dem är det okej men det är inte lätt att hantera dessa ämnen som konflikter innebär.
Önskar ibland att min kursledare kom och hade lite sittningar, hon kan hantera detta - gör det proffesionellt och har en hel del erfarenhet. Tror mycket att det handlar om - inte alltid att se vad som varit orsaken- utan mer - hur går vi vidare och hanterar detta härifrån? Många gånger har man så olika åsikter om vad som är orsaken, men som boken säger, det är inte bara ens fel att två träter - så vad är respektive parts delaktighet i det hela och hur ändrar man det beteendet? Sen är det även intressant som jag nämnt tidigare, det du stör dig på hos andra säger en del om dig själv. Det skulle jag vilja forska vidare i :-)
 
Ja - det är ett stort ämne och inte lätt att avhandla kort, men intressant eftersom det är som jag säger, alla människor hamnar nån gång i konflikt.
 
Nu blir det middag sen vinlotteri i glada brudars lag ;-)
 
// Stannapanna
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0