Feeling good!

Har avslutat läsåret 2012/2013- hoppas jag. Gjorde nationella provet i Matematik 2 i fredags och nationella provet i Engelska 6 idag. Hoppas ha klarat av dem med godkänt så jag kan lämna det och gå vidare. Tror att det ska ha gått vägen. Sen fick jag delta och ha trevligt på Företagargalan i fredagskväll - trevligt så det förslår att träffa folk och roa sig en stund. Lördag ägnade jag åt att fylla år med tårta, blommor, buller och bång. Sådär lagomt i alla fall. Känner mig tacksam över de goda vänner och min fina släkt som jag har äran att få dela mitt liv med och som kommer ihåg mig en sån dag. Solen sken och vi fick sola och fika ute på uteplatsen. Mys hela dagen lång. God middag som avslutning på dagen. Jag var rätt så trött efter fredagens galej så jag kände mig lite sliten. Men men. Söndagen ägnade jag åt att försöka läsa, har haft rätt fullt upp under de senaste veckorna - eller hela terminen egentligen- med att försöka rodda ihop livet med läsning, familjen, jobb, fritidsintressen, ett par styrelseuppdrag, andra förtroendeuppdrag och mina hundar. Men det går. Och har gått.
Hann även med att besöka vackra Blaiken och gratulera en 70-åring som inte ger sken av att vara 70 år fyllda. Så skoj att träffa folk man inte träffat på länge och att få njuta av den vackra platsen samt trevliga människor.
Tack för det!
Söndagkväll tillbringade jag till en del i bilen på älgspaning igen - ingen älg den här gången men en utflykt på markerna innan jag tog läxan med mig och gick isäng.
Idag har jag som sagt gjort sista på skolan - hoppas jag. Och sen blev det fika med en god vän som fick skjutsa mig fram och åter med barn som skulle än hit och än dit. En skadad ung fröken Ludvigsson fick vi hämta hem som fått en häst på foten. Foten blev blå så fru doktorn tyckte det var en oartig häst som lämnade ett sånt avtryck. Inget brutet och fröken Ludvigsson har nog somnat med foten inlindad i högläge. I morgon väntar praktik på Friseringen som ligger nästgårds och sen drar vi till Umstan på ett litet trevligt uppdrag. Ska bli spännande. NU ska jag leta åt sängen med en bok i högsta hugg. En roman utan något som helst skolaktigt över sig ska hamna under mina ögon. Jag ska njuta !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0