U10 i Åsele

Karlaförkylningen ger med sig så sakteliga, vi snorar lite till mans fortfarande och kraxar lite men det ger sig, det ger sig. Sitter nu i soffan efter en helg med massa hockey. Storkillen spelade match fredagkväll m A-laget och lördag 2 matcher med U16, liten kärlek var  på sammandrag i Åsele och mellakärlekens lag spelade idag. Storkillen spelade bra, liten kärlek gjorde finfina insatser och mellanbarnet var båsöppnare p.g.av sin kvarvarande kraxighet. Jag satte som dagens mål att frisera Sivanhunden som var rätt ruffsig. Mycket fick jag inte bort, men tassarna och klorna är tipptop och resten blev väl rätt okej.
Hann socialisera med svåger och svägerska vilket är väldans långt mellan gångerna den här tiden - och nu var det väldigt väldigt länge sen jag var dit konstaterade jag lite skamset faktiskt. De bor inte långt borta. Hann även med en fika på Erika´s Cafe som är så mysigt och med massa gofika. Sen blev det hockeymatchen. Och nu sitter jag här. Matteböckerna ligger uppslagna och tvätthögen skriker efter mig där nere. Det skulle verkligen behövas att jag lyfte på häcken och gjorde nån rätt för mat och sovplats. Men jag orkar nästan inte
 
Hamnade framför Så ska det låta och de är så bra. Jag gillar Shirley Clamp och han - David från Skellefteå är också jätteduktig. Jennifer Brown går ju inte av för hackor heller. Bara han den där Amarillo som jag inte riktigt kommit på... men han kan nog vara duktig. Vi är ju lika gamla i alla fall - efter att ha googlat ;-)
 
I morgon blir det engelskalektion på morgonen och en god vän ska vara hundvalpsvakt. Hon vet inte vad hon ger sig in på men... få se om hon ställer upp på onsdag också ...
 
Kallt har det blivit igen, måpste klä på mig och gå ut och lufta dogsen innan det blir kväll på riktigt - men först - en tvättmaskin - spark i baken nu !
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0