Efterjulenmys

Har stökat bort julen - det som är kvar är jultallen i all sin glans. Väldigt tjusig och jag har inte hjärta att hiva ut den än. Sitter i soffan och njuter av en fredagkväll med liten kärlek,liten Sixa sover och snarkar i liten kärleks knä. Så mycket kärlek. Storkillen är på skotertrevligheter och mellankillen och pappan i familjen är på egen liten turne.
Har sett film med lilla K en film som hette Red Dog. Åh vad vi grät och var imponerade. En verklighetsförankrad film från Australien.
 
Har haft en skön jul och nyårshelg med mycket familje och vänskapsmys. Skönt när vi alla uppskattar att bara vara utemellanåt. Att spela chinaschack vanligt schack att se på film och njuta av en promenad.
 
Nu är det nytt år, nya planeringar, nya inriktningar. Matte 2, Engelska 5... så vad händer sen. Planering och fundering. Ska ta hand om litien valp, jobba, läsa, familjeliv och planera och fundera.
 
I morgon är en annan dag och just i morgon är det hockey, både JVM Final och A-lagshockey här i Storuman. Så i morgon är en annan dag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0