Ingen vinst

Men jag har ju tur i kärlek ;-) Var och fikade gott samt umgicks med glada fina brudar på ett vinlotteri. Vann som sagt inget men jag är nöjd ändå. Min kärlek har dock lämnat mig...
För en veckas umgänge med skjutglada och jaktsugna skogsmullar i södraste Svealand. Han tog med sig favvohunden Sivan också så nu är det tomt här hemma- men jag har ju barnen. Och som dottern sa- vi får väl ta in Dora! Jämthundstiken som påminner starkt om Ådi i katten Gustav. Labböron, flamsig, busig,halvvek tik som jagar när hon vill - riktigt bra - men struntar i det när hon inte har lust. Så vi gör väl så-kanske.
Annars då så rusar livet på som vanligt.
Idag var en vanlig dag. Upp tidigt - väckte barnen- drog till jobbet- drog till Vilhelmina-plugg i tre timmar- hem - jobbade - skickade iväg maken till söderns fröjder - hem - middag- ishallen och packade upp grejor med kollegan -vinlotteri-städning-slösoffning- emellan allt skjutsning och hämtning av aktiva barn... men det är som sagt en vanlig dag. Och jag tror inte jag är ensam om att ha saker att göra =fullt upp. Men det känns skönt med helg i morgon.
 
Då  ska dottern skjutsas till Lycksele på ridläger. Ska bli spännande, tycker jag också, och hon längtar. Hon ska få umgås med hästtokiga jämlikar en hel natt och dag, hästar, spökning och roliga aktiviteter blir det för henne. Övernattning och hämtning på lördag. Ska ta med mellankillen med kompis i morgon så de får shoppa lite - det går nog snabbt gissar jag, inte som när tjejer shoppar.
Blir nog bra med det. Men först är det jobb, farsdagspresentfix ( jag har en plan i alla fall - inte illa för att vara jag ;-) och pyssel innan vi drar iväg.
 
Så - som sagt - en skön helg önskar jag mig själv och er andra ! Sköt om er och tänk positivt !
 
 

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Julklappstips!
Läsglasögon i otroliga färger, shamballa armband, accessoarer för din mobil..
Perfekt som julklapp till din mamma, svärmor, moster, kusin, syster, flickvän..
http://bexcollection.se/
http://bexcollection.se/
http://bexcollection.se/
http://bexcollection.se/
http://bexcollection.se/

2012-11-11 @ 20:01:12
URL: http://xbecka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0