Bra skit!

Liten kärlekstjej hade läxa - att skapa sin egen tidslinje, vad som hänt under hennes resa här på jorden. Det är inte lätt, vi tog fram datorn och kollade kort. Men fantasin tröt så då kom vi på att vi hade bloggen att gå efter. Häftigt att kunna titta tillbaks och se vad vi gjort under åren, kolla oss själva när i tid det verkligen var som vi gjorde olika resor, utflykter och aktiviteter. I alla fall så är bloggen bra skit. För skit tycker nog somliga att det är som man skriver. Visst - men jag gillar det. Lite synd när man tappar sugen emellanåt. Nu är fejjan en stor grej, men jag tycker nog inte det är riktigt samma sak. Jag fortsätter här. I alla fall ibland.

Har gjort en motionsrunda ikväll -  med Uman Puls och Utrustad som anordnar  Walking-& löparträffar. Helt suveränt roligt och passar alla. Den som vill går, den som vill springer intervall och den som vill springer distans. Så det finns nåt som passar alla. Tisdagar - eventuellt nån fler dag, halvsju på badsjön. Kom och var med !!!

Har haft en hektisk vecka - fast det bara är tisdag. Men en bra hektisk vecka - jag får nåt gjort. Jag gjorde klar Svenskan igår, så nu har jag klarat av Svenska B får höra betyg senare i veckan. Härligt att jag satte ett mål och fixade det ! Det var ju mitt mål i höstas - att lära mig sätta mål - och genomföra det.
Skön känsla helt enkelt !

Killarna fiskar och fiskar, varje dag - de är helt galna ochtycker det är megaskoj, får stora feta fina fiskar ! Goda att grilla är dem -  sen är jag ju ingen fiskätare direkt. Om jag måste laga till den själv. Och bena den. Fiskpinnar är fina fisken- eller filead fisk.

I morgon bär det iväg på äventyr - IKEA HERE WE COME !!!


Kommentarer
Postat av: Linda

Fusk! Varför är det aldrig min tur att åka till IKEA.. ;)

2012-05-23 @ 10:38:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0