Ålrajt -

lite information om vad som hänt sen sist.
Ikea två dagar med maken, en snabb sejour med långsittning framför datorn på IKEA och planera för ett nytt kök. Det tar sin tid för två som inte riktigt vet vad de vill. Men vi har nog kommít lite på gång. Allt ska ut, golven ska slipas, taket ska bytas och riktas, väggar ska rivas och riktas ett fönster ska bytas ut till ett mindre. Så nu är frågan var och när vi ska börja ?
Men det ger sig.
Kom hem sent torsdagkväll, landade på stallet och tog hand om liten kärlekstjej som red lektion. Duktig kicka. Fredag hade jag bursdag - på norska. Födelsedag på svenska. Var t sjukgymnast och fick hjälp = härlig början på en bra födelsedag. Sen hann jag jobba lite, visa lite hus och ha middagsbesök med många gäster. Mysig dag och kväll. Med trevliga och mysiga vänner och familj.
Lördag och söndag har jag tillbringat på skjutbanan, skjutit hagel och träffat vänner. Ha ha eller hur.
Fick förfrågan att vara med på kurs med instruktör och trevligt folk som verkligen fixat och donat jöttebra.
Hagelskytte är verkligen inte min starka sida, jag funderade både en och två gånger om jag verkligen platsade bland dessa skarpa skyttar som jagar med hagelbössan i högsta hugg och har vanan inne s.a.s. Men jag tänkte att jag kan ju inte bli sämre i alla fall.
Och det blev det ju inte, även om jag är blå och öm på både axel och haka. Men jag tror jag fick förståelse för vad jag ska tänka på och försöka sträva efter - gäller bara att jag kommer ihåg det, till blånaderna gått bort så jag får testa igen - och igen- och igen. För som så mycket annat så är det träning som ger resultat. Men nu ska jag försöka prioritera det. Bra instruktör och jättebra ordnat. Enkelt och trevligt. En eloge till fixarna !!!

Ikväll var det årsmöte på min jaktklubb. Ett bra sådant. Nu kan vi jaga till hösten igen som det verkar ;-)
Men nu har solen tagit ut sin rätt, skallebanken knackar på. Vi har ju haft kanonväder och det gäller att ersätta vätskan - har nog gått sisådär. Så huvudet bultar och sängen ropar, jag ger mig nog dit och läser lite. Tjing pling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0