Ajöss helgen !

En härlig helg har passerat igen. En blöt (regnig) men dock härlig ! Fredagmorgon var det snötäckt på backen - och snö i luften. Helt otroligt men sånt är vädret. Det bestämmer själv.

I fredags var jag och mina härliga barn - alla tre för ovanlighetens skull på härliga Erica´s café och fikade Fick med min fina mams också. Gott fika och en bra start på helgen! Absolut.
Sen blev det grillmiddag hemma -mums - nu blir det mycket grillat. Gott och enkelt. Fisk och kött och majs och halloumi och ... ja möjligheterna är oändliga egentligen. Bara fantasin som tryter. Sen blev det övningskörning med stora sonen. Han kör så det ryker- men det går rätt bra!
Igår blev det spårning med Sivan och H S Timon. Gick bra - nu får vi bara fortsätta så ! Sen blev det middag i Stensele m vänner- fisk, rökt och stekt rådjur och glass. Med avslutande i spa a la Åbacken. Liten kärlek skar upp sig rätt ordentligt på foten då oturen var framme, men de andra badade både balja, bastu och i sjön. Kallt och varmt men de sa det var härligt. Jag höll mig inne i värmen under tak. Skönt det med.
Stora barnet for på dans i Sandsele - sug på den ni. Det fick jag göra - vet inte vad jag ska tycka. Eller jag tycker massor och tänker massor och säger massor - men det är inte helt enkelt. Vilket man kan tro när man står bredvid och tittar på. När man har yngre barn, äldre barn, inga barn, lugna barn, vilda barn. Ja vi är alla olika och hanterar saker olika. Frågan är bara om man någonsin gör riktigt rätt ?! Men han hade haft trevligt i alla fall. Och blev hämtad av en annan mamma. Så det så!!!
Idag - har det regnat !? Vi har skött stallet. Liten kärlek fick hänga med till luspnäset. Jag fick gå en snabb promenad, ett spår m Sivan och skjuta lite lerduva. Som f. ö. gick rätt okej.
Har hunnit rensa hemma, övningsköra m stora sonen och gona i soffan också. En bra helg!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0