Det är så skönt !

Med FREDAG ! Har försökt jobba undan lite, fått umgås med en god vän över lunchen- grötlunch i vanlig ordning men det är nog bästa lunchen och läst svenska - det är faktiskt skitskoj ! MellanK är hos kompis och blir borta till i morgon. Vi andra har tagit plats framför tvn för att försöka följa direktsänd DIV 3 hockey från Åsele mot Vilhelmina. Inte så värst spännande då Åsele tog ledningen m 4-0 efter 15 minuter. Men lite skoj då det är lokalt. Eller i Stockholmstrakten om man ska räkna enligt makens gränser. ;-)
Maken och jag har gjort undan lite uppgifter som vi har och som ska redovisas på torsdag - klurigt är det men vi samarbetar bra - oftast. Vi känner väl varandra rätt väl uttryckte sig maken. Vi borde väl göra det efter 22 år under samma tak.
Så nu hoppas vi helgen fortsätter i samma sköna trevliga långsamma tempo. Med lite hockey i morgon för storK och vi andra ägnar nog oss åt friskluft och fika i olika former.
Det blir förhoppningsvis umgänge med goda vänner nånstans nångång under morgondagen.
Söndag då blir det viktigaste hockeydagen under det här året, då lilla K har sammandrag med sitt U10lag hela dagen på ishallen här i Storuman. De ska till och med få spela en match med en tjejfemma. Skoj !
Vi ska laga mat och servera på folkhög, sälja lotter, sälja fika i kiorran bland annat semlor. Massa skoj blir det så kom gärna och kolla matcherna startar kl 10 och håller på hela dagen!
Men vi tar en dag i taget - sköt om er alla !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0