bara bullar

Har bakat bullar idag - känns inte helt fel, här blir det bara kanelbullar då det inte är så många som gillar lussekatter i vår familj. Så dem köper vi väl. Tänkte däremot baka saffransskorpor. Mumma till glögg. Som jag också måste erkänna dricks  en del här hemma. Glöggen med whiskeysmak har blivit en favorit. Kan bero på att jag just nu är rätt krasslig. Har en röst som knappast låter - bra alls. Men det ger sig väl. Glöggen kan lena och lindra lite. Lakritsgllöggen var däremot ingen höjdare.
 
Helgen har som tur varit rätt lugn. Nästan lite långtråkig - idag.
Igår fick jag förmånen att agera skjuts och hämt samt shoppa lite klappar. Hade en extra gäst som skulle upp kl fem och iväg m buss, mellankillen skulle också upp och iväg vid halvsju. Maken vid 8, dottern vid 9 och storkillen strax efter. Sen var det en kort promenad med finhunden Sivan innan jag drog på julklappskoll. Hann fika med finaste syster och hennes döttrar - vi konstaterade att hon inte varit hit sen storkillen tog examen och kärleksdottern fyllde år. Det var den 14 Juni. Nästan sex månader sen. Vilken tur att vi träffats i andra sammanhang än just i mitt kök.
Well idag blev det bullar med hjälp av mellankillen, sirapskakor hann jag också med mellan surfningen på nätet där jag letar information till min sista uppggift i Samhällskunskapen. Ett socialt samhällsproblem ska jag avhandla. Så det lutar åt nåt med missbruk, barn i missbrukarfamiljer eller nåt sån. Blir väl att skriva på det i veckan - och försöka räkna lite matte. Jag har ju nationella prov i matte nästa torsdag. Så håll tummarna att jag fixar det. Jag är ju som lite lättstressad när det gäller sånt där. Säg prov och jag får svettningar.
 
Annars sitter vi just ni och spanar in Vem kan slå Filip och Fredrik där Björn och Heidi gästar. Spännande är det. Men jag tror Filip och Fredrik fuskar.
 
I morgon är det måndag. Det blir nog en bra måndag med många spännande inslag. Ha det så bra !
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är ju det jag säjer lakrits är INTE gott ;-D /Mia

2012-12-10 @ 09:01:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0