Kraschlandning

Med kvasten rätt ner i soffan efter en kanonskön och härlig vecka i glada vänners och härliga ungars lag.
Jag har jobbat lite mellan varven för att inte högarna ska växa, lite svårt nu bara då jag byter bokförings och faktureringsprogram men jag hoppas få flyt i det med.
Vi hann skotra även måndag en stund, lite försiktigt då min rygg fortfarande protesterar, eller ja hela kroppen nu faktiskt. Tisdag jobbade jag, onsdag jobbade jag också fram till eftermiddagen då vi  drog till stugan i Joeström till systeryster, hennes familj ett extrabarn och svågerns bror med familj - vilka då är mannen, frun och trillingar som är 2,4 år gamla samt deras storebror 4,5 år. Härliga ungar med massor med fart. Så skoj att äntligen få träffa dem. I fjol blev alla sjuka till höger och vänster så då blev det ingen date. Men nu hann vi äta middag och försöka surra mellan buset. Fiske och lite skoterkörning blev det på torsdag. StorKillen fick ragga lite skoter och vi andra bara njöt av fjälluften innan vi drog hem. Fredag jobbade vi och drog ut på eftermiddagen en stund på isen och Liten Kärlek drog upp typ tio abborrar ungefär. Häsligt solsken och en riktig hämta energidag.
Igår lördag packade vi ihop oss och drog till Skellefteå, vi hade sån tur och fick två duktiga tjejer som skötte ruljansen på macken med bravur så vi fick en heldag. Vi shoppade lite, åt lite, såg Johan Forsberg ( SAIK) äta på stan och sen drog vi på Arenan. Tyvärr så förlorade "vårat" lag. Surt för det verkar kört. Men vad gör väl det i långa loppet. 
Idag har jag och liten kärlek som sagt kraschlandat i soffan med en rejäl förkylning. En sån där som en riktig karl jämför med att föda barn. Jag har försökt göra utryckningar i en garderob och det gick väl sisådär. Sen landade jag i soffan igen.
EFTER att jag övningskörde med STORKILLEN... Fattar ni hur fort tiden går, nyss sköt han älg med träbössan i skogen och körde trehjuling till macken och nu ÖVNINGSKÖR vi ... Han fyllde ju sexton så det är två år kvar till kortet. Men vi ska träna.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0