söndagkväll

Sportlovet har gjort en rivstart med finväder och skidåkning. Vasaloppet på tv alltså. Här är vi dåliga på längdskidor - skulle gärna åka mer än jag gör, men min fot ställer till problem. Ska försöka ta mig ut med lilla K nån dag eftersom hon gillar längdåkning. Men dagens vasalopp var klart spännande. Följde det till den första Storumanbon kom i mål ca 4 timmar och 28 minuter efter start. Mycket bra resultat!

Lilla K och jag hade mysmorgon, vi åt frukost framför tv´n sen stökade jag på lite mellan tvn och köket. Gjorde fika för utflykten vi skulle på och lite annat sånt pyssel. Lilla K satt och vickade på en tand - till slut skrek hon till - den var ute. Då säger ungen- mamma - nu måste du skriva på datorn att lilla K har tappat en tand !!! Så nu vet ni. Den fjärde gluggen för närvarande.

Efter vasan så drog vi till backen. Lilla eterspettet ( inte jag då utan den yngre damen i familjen) hade gett sig den på att åka bräda. Hon har aldrig provat och jag kan absolut inte. Hon satt i bilen en halvtimme innan jag var riktigt klar och väntade. Det var sååååå spännande. Så hon åkte i lilla barnbacken sex - sju åk innan jag sa att - nu kan vi åka upp och prova i riktiga backen. Då gick liften sönder. Så jag hann aldrig åka. Men vi hann fika lite och surra med vännerna som var där.  Och lilla K blev en klippa på bräda innan vi åkte hem. Med tanke på att hon aldrig åkt.

Maken och killarna kom hem från en härlig dag på fjället - men med nån trasig skoter. Så storK har tillbringat hela kvällen på macken tillsammans med pappan och de har försökt få igång skotern, samtidigt som de jobbade.
Men vi får väl se om de löser det i morgon- det gick tydligen trögt.

Sportlovet har alltså startat. Det blir en del ishall, lite slalom, kanske lite längdåkning, förhoppningsvis kommer jag att få doppa kroken och åka lite skoter. Några kalas ska vi hinna med - ett i morgon, ett på onsdag och en avslutar vi veckan med en väns förtioårsfödelsedagsfest ! En härlig och intensiv vecka.



Kommentarer
Postat av: Monica

Åååå då vet jag ju vem som fyller. Hälsa o gratta.

2011-03-07 @ 13:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0