Lite sorgligt

Att de skiljs nu hockeyungdomarna -95- 96 som spelat hockey ihop i flera år. De gjorde sin sista seriematch här hemma på ishallen ikväll. De fortsätter nu sitt liv med eller utan hockey, flera av dem som går ut nionde klass ska gå hockeygymnasium. Jag önskar dem - alla - lycka till med sitt fortsatta liv.
De gjorde en snygg entre som de iscensatt själva, med ingång genom vildmannen, häftig musik, Line up, nationalsång av några duktiga tjejer och strålkastare.
Snyggt och lite skoj var det ! Skoj också att de vann matchen.
De ska dock till Övik till helgen och spela cup, men då saknas nån och några andra kommer till. Men det blir nog en trevlig avslutning. Jag hoppas jag kan och orkar ta mig dit från lördg till söndag. Vi får väl se vad som händer.
Kommer ju hem sent på fredagkväll då jag ska till El Stockholmia på kurs torsdag och fredag. Vi får väl se hur det går. Nervös är jag i massor. Tur jag har trevligt sällskap med mig.

Sitter och tittar på tv´n om katastrofen i Japan... det är ogreppbart hur stort det här är, vad kommer att hända ?
Det är inte roligt, tänker på alla som förlorat sina anhöriga.... Fruktansvärt.

Så lite till våra vardagheter, har varit halvdeles hemma idag, då lilla K fortfarande har feber. Hon är inte alls kry. Hög feber i flera dagar. Inget annat egentligen så nu tycker jag det får ge sig.

Och - jag var duktig igår. Jag satt om alla blommor så nu överlever de ( som inte åkte i soporna) nog förhoppningsvis ett år till...
Undrar vad som hänt till nästa år...




Kommentarer
Postat av: Åsa-Matilda

Hoppas lilla K inte åkt på influensan som vi hade? Hög feber i flera dagar och mot slutet så kom lite förkylning. Krya på sig lilla K.

2011-03-16 @ 09:23:42
URL: http://ronnvik.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0