det blir inte alltid som

man tänkt sig...

Vi hade fixat och donat för att få vara lediga torsdag - söndag, ungarna skulle få följa sin moster till stugan i fjällen idag. Så skulle vi packa och komma efter i morgon onsdag när vi slutat jobbet. Som ungarna sett fram mot det. Det är det enda de pratat om, så igårkväll när jag stod och bakade tre olika sorters muffins ( matmuffins- jättegoda( Eller okej - en sorts var chokladmuffins)) skrev de listor ( undrar var de lärt sig det tricket :-) och packade efterhand det de skulle ha med sig. Det var fullt ös.
 Så idag ringde systeryster och var bekymrad då det visar sig att sällskapet som vi skulle umgås med däruppe har förmodligen magsjuka. Såååå efter mycket tvekande och velande så beslutade vi oss för att alla stannar hemma- så får vi se vad vi gör av de här dagarna.
Men jag kan lova att vi var så ruskigt besvikna allihopa.
Det är inte lätt att ta ledigt och vara lediga allihopa samtidigt. Att passa in så vi får följas åt. Så ofta är det så att fjällstugan som vi är delägare i - besöks ungefär två gånger per år. Och nu var en sån gång.
Så besvikelsen var enorm.
Men - vi får väl ladda om och försöka hitta på annat skoj att göra. Vi har andra planer just nu. Men inget bestämt - vi ser vad varje dag ger.
MellanKillen har varit duktig och bakat två sorters pizzabullar, så vi ska ha utflyktsfika. Duktig kille det där.
Igår gjorde han energybars, också jättegoda, synd för oss bara att hunden Sivan också gillade dem. Så det är inte mycket kvar där. Men vi bakar nya, de var riktigt goda ! 
Bakade gjorde han medans jag var på godmiddag hos fina vännen.
Sen blev det box en stund. Är inte riktigt mig själv... men jag är säkert bra ändå !? Vi är då där. Som vi brukar säga.
Väl hemma så hann jag se SAIK spela hem en seger. Gött mos ! 
Vi får se vad morgondagen har i sikte. Det blir ju inte alltid som man tänkt sig.
Men ärligt. Jag var så besviken så jag hade kunnat sätta mig ner och gråta. Inte gjorde momsrapporten nåt för att förbättra mitt humör ...
Men som sagt, i morgon är en ny dag.



Kommentarer
Postat av: Linnea

Förstår din besvikelse. Hoppas verkligen att ni får njuta av än vad det blir:-). Kram

2011-03-09 @ 13:19:36
URL: http://linnetgoes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0